Yardım Kameraya Bağlanamıyor hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lolman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hulya
Cihazım
mi 8 se
Konular
15
Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Hiçbirşey yokken durduk yerde bu hatayı vermeye başladı. 2-3 tane farklı rom kurdum çözüm olmadı .Elimde bulunan orjinal persist dosyasını twrp den restore yaptım. Kamera çalıştı . fakat 1 gün sonra tekrar aynı hatayı verdi . Sonra tekrardan persist dosyasını restore yaptımı bu sefer kamera açılmadı hiçbir değişiklik olmadı. Xda formuna filan baktım orda da pek birşey bulamadım . Telefonda cit testinde de kamera algılanamıyor. Fakat ön kamera çalışıyor bir sıkıtı yok . arkadaki 3 kamerada resimdeki hatayı veriyor. Donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu anlamak güç

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kamera konumuna izin verme ve verileri temizleme işlerini filan yaptım . Rom kaynaklı bir sorun değil

Son düzenleme:

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X6Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Arkadaşlar resimdeki hatayı alıyorum. Hiçbirşey yokken durduk yerde bu hatayı vermeye başladı. 2-3 tane farklı rom kurdum çözüm olmadı .Elimde bulunan orjinal persist dosyasını twrp den restore yaptım. Kamera çalıştı . fakat 1 gün sonra tekrar aynı hatayı verdi . Sonra tekrardan persist dosyasını restore yaptımı bu sefer kamera açılmadı hiçbir değişiklik olmadı. Xda formuna filan baktım orda da pek birşey bulamadım . Telefonda cit testinde de kamera algılanamıyor. Fakat ön kamera çalışıyor bir sıkıtı yok . arkadaki 3 kamerada resimdeki hatayı veriyor. Donanımsal mı yazılımsal mı olduğunu anlamak güç

Kamera konumuna izin verme ve verileri temizleme işlerini filan yaptım . Rom kaynaklı bir sorun değil

Hocam. Temiz kurulum yapın tonu kurun, ardından persisti tekrar kurun. Yazilimsal ise düzgün çalışmalı.

Tortue

Software Developer.
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ayhan
Cihazım
Xiaomi 11 5G
Meslek
Full Stack Dev.
Konular
134
Aynı sorun bende de vardı, görseldeki gibi siyah alanı çekince hata veriyordu. Temiz rom kurulumu yaptım hata çözüldü hocam.

edmin

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Oppo reno 4
Meslek
HVKK Astsubay
Konular
25

Magisk yüklü mü? Yüklü ise gcam modül varmı? Varsa modülü sil başka bir güncel modül yükle. Sorunun çözülecektir. Donanımsal bir sıkıntın yoksa. Kolay gelsin.

lolman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hulya
Cihazım
mi 8 se
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3 farklı rom kurdum temiz olarak . Sorun Düzelmedi. Persist dosyası da twrp ve flashboto ile de yükledim sorun gene çözülmedi.

yuhaqyaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ahmed bal
Cihazım
n7100
Konular
2
rn6 proda miui base custom romlarda kamera hatası oluşuyorsa bu dosyayı flaşlayınca düzeliyor, şuraya bırakayım, farklı cihazlar ama bilmem işe yarar mı, brick falan olmasın cihaz dkkatli olun.

Ekli dosyalar

• FIX_Camera_MIUI11_tulip-T2.zip
    3,1 MB · Görüntüleme: 15

lolman

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
hulya
Cihazım
mi 8 se
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rn6 proda miui base custom romlarda kamera hatası oluşuyorsa bu dosyayı flaşlayınca düzeliyor, şuraya bırakayım, farklı cihazlar ama bilmem işe yarar mı, brick falan olmasın cihaz dkkatli olun.

Bu muhtelemen olmaz hocam note 6'ye göre düzenlenmişse. Kamera bozulmuş olsa 1 defa persist dosyasını restore yapınca da düzelmezdi diye tahmin ediyorum. yada acaba anakart arızası olabilir mi bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt