Karşılaştırma Kamerası ekranı ve pili iyi olan herhangi bir telefon Mı A2 Lite kullanıyorum

Deniz Koloğlu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Xiaomi A2 Lite
Konular
11
2018 kasımdan beri Mı A2 Lite kullanıyorum pilinin yavaş dolması ekranın az parlak olması artık canımı sıkmaya başladı bir kez yazılımsal sorundan dolayı ( ilk android 10 ile gelen ) teknik servise gitti ve ardından ikinci android 10 geldi ve pil ve ekran süresinde gözle görülür bir düşüş yaşandı ve artık suyunun ısındığını düşünüyorum donmalar ve uygulama geçişleri sırasında takılmalar başladı yakında elimde kalacak gibi 1 2 hafta önce ÖTV geldi vet telefonlar zamlandı zamdan az etkilenmiş telefonlar önerebilir misiniz

Moderatör tarafında düzenlendi:

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
2018 kasımdan beri Mı A2 Lite kullanıyorum pilinin yavaş dolması ekranın az parlak olması artık canımı sıkmaya başladı bir kez yazılımsal sorundan dolayı ( ilk android 10 ile gelen ) teknik servise gitti ve ardından ikinci android 10 geldi ve pil ve ekran süresinde gözle görülür bir düşüş yaşandı ve artık suyunun ısındığını düşünüyorum donmalar ve uygulama geçişleri sırasında takılmalar başladı yakında elimde kalacak gibi 1 2 hafta önce ÖTV geldi vet telefonlar zamlandı zamdan az etkilenmiş telefonlar önerebilir misiniz
Hocam fiyat aralığını belirtirseniz daha iyi yardımcı olabilirler:)

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu