Yardım Kameram çok kötü

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global V11.0.1.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Redmi Note 8 Pro cihazım var kamera uygulamasında çok güzel fotoğraf video falan çekiyor ama WhatsApp ta falan görüntülü konuşurken görüntüm Minecraft gibi görünüyor çözüm bilen?

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Redmi Note 8 Pro cihazım var kamera uygulamasında çok güzel fotoğraf video falan çekiyor ama WhatsApp ta falan görüntülü konuşurken görüntüm Minecraft gibi görünüyor çözüm bilen?
Bu genel bi sorun hocam Instagrama 4k bile yukleseniz 360 gibi oluyor yani android ile ilgili

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eyw ama WhatsApp ta konuşurken den bahsediyorum o da mı Android den kaynaklı? Daha şimdi biri ile konuştum Samsung kullanıcısı gayet iyi görünüyor bizim MIUI den mi kaynaklı? Buna rağmen herhangi bir çözüm yolu var mı?

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Eyw ama WhatsApp ta konuşurken den bahsediyorum o da mı Android den kaynaklı? Daha şimdi biri ile konuştum Samsung kullanıcısı gayet iyi görünüyor bizim MIUI den mi kaynaklı? Buna rağmen herhangi bir çözüm yolu var mı?
MIUI dan kaynakli olabilir nasıl çözüldüğünü bilmiyorum maalesef. Elbet biri yaedim eder

Oyla:

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Bildiğim kadarıyla Xiaomi de resmi WhatsApp uygulamasında genel bir hata modlu WhatsApp kurup deneyebilirsin belki düzelme olabilir.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Malesef bu sorun Miui ile alakalı, dediğiniz gibi diğer Android kullanıcıları cam gibi görüntü ile konuşurken Xiaomi kullanıcıları Minecraft gibi bir görüntü ile konuşuyor. Bildiğim kadarıyla son bir kç yılda çıkan tüm Mi ve Redmi cihazları böyle. Şuana kadar gördüğüm tek çözüm başka markaya geçmek.

Geçenlerde bir yakınıma aldık Samsung A20e modelini benim şuan kullandığım Xiaomi'nin neredeyse 4 de 1 fiyatına, fakat WhatsApp görüntülü konuşmalarda falan cam gibi görüntü var.

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bildiğim kadarıyla Xiaomi de resmi WhatsApp uygulamasında genel bir hata modlu WhatsApp kurup deneyebilirsin belki düzelme olabilir.
Google Duo da denedim aynı oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Malesef bu sorun Miui ile alakalı, dediğiniz gibi diğer Android kullanıcıları cam gibi görüntü ile konuşurken Xiaomi kullanıcıları Minecraft gibi bir görüntü ile konuşuyor. Bildiğim kadarıyla son bir kç yılda çıkan tüm Mi ve Redmi cihazları böyle. Şuana kadar gördüğüm tek çözüm başka markaya geçmek.

Geçenlerde bir yakınıma aldık Samsung A20e modelini benim şuan kullandığım Xiaomi'nin neredeyse 4 de 1 fiyatına, fakat WhatsApp görüntülü konuşmalarda falan cam gibi görüntü var.
Eyw saol

Oyla:

KaRmalok

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Samsung s8 plus
Konular
1
Samsung dada inst ve face ye wpa attigim resimler bana kötü geliyo ama iphone da kalite olduğu gibi aktariliyo bence yazılımsal

Oyla:
Üst Alt