Yardım Kamera Uygulamalarında APK Çakışması

Gökhan0606

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Red mi note 8
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.5.0
Telefon Modeli
Redmi Note 8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Hypercam ve ultravcam ikisini aynı anda yüklemek istiyorum. Ama uygulamalar çakıştığı için olmuyor. Birinin gündüz çekimi birinin gece çekimi çok güzel. İkinci alan açıp birini oraya yüklemek istiyorum ama yüklenmiyor. Diğer alanda yüklü olduğu için hata veriyor. Bu ikisini aynı anda yükleyebileceğim bir yol var mıdır yardımcı olur musunuz?

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
Hypercam ve ultravcam ikisini aynı anda yüklemek istiyorum. Ama uygulamalar çakıştığı için olmuyor. Birinin gündüz çekimi birinin gece çekimi çok güzel. İkinci alan açıp birini oraya yüklemek istiyorum ama yüklenmiyor. Diğer alanda yüklü olduğu için hata veriyor. Bu ikisini aynı anda yükleyebileceğim bir yol var mıdır yardımcı olur musunuz?
farklı sürüm veya farklı geliştiricnin yaptıklarını denemenizi tavisye ederim 2sini beraber yüklemek için çözümüm yok fakat ikinci alan açıp oraya kurabilirsiniz.

Oyla:

Gökhan0606

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Red mi note 8
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
farklı sürüm veya farklı geliştiricnin yaptıklarını denemenizi tavisye ederim 2sini beraber yüklemek için çözümüm yok fakat ikinci alan açıp oraya kurabilirsiniz.
Onuda denedim ama o şekilde de yükleme yapmıyor. Sözde 2. Alan farklı bir şey ama 1. Alandaki kamera uygulamasından dolayı 2. Alana yükleme yapamıyorum. Birçok sürüm denedim fotoğraf çekmeyi seviyorum. Biri gece biri gündüz güzel iş çıkarıyor. Bir çözüm bulamadım henüz

Oyla:
Üst Alt