Yardım Kamera sürekli olarak duruyor

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.8 eea kararlı global
Telefon Modeli
mi 10t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba benim sorunum klasik bir sorun olmaktan daha fazlası sanırım, basit bir kaç yöntem ile hallolunacak cinsten değil diye düşünüyorum, veri sil, veri temizle, hard reset yada fastboot ile birçok farklı rom denememe rağmen sorunum düzelmemiştir, hala aynı sıkıntı, kameraya girdiğimde resim çekmeyip uygulamadan atıyor vs. tekrar denediğimde ekran resmimdeki gibi hata alıyorum, kullanamıyorum kamerayı malesef, çok rom değiştirdiğimden kaynaklandığını söyleyen arkadaşlarda oldu tabi, çok sık değil aslında ama yinede 8-10 defa kurmuşumdur fastboot ile, konu başlığına direkt karşıma gelen hata adını yazarak bana ve benden sonra sorun yaşayacak arkadaşlara da yardımcı olmak istedim. (cihazım mi 10t pro) iyi forumlar herkese..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Merhaba benim sorunum klasik bir sorun olmaktan daha fazlası sanırım, basit bir kaç yöntem ile hallolunacak cinsten değil diye düşünüyorum, veri sil, veri temizle, hard reset yada fastboot ile birçok farklı rom denememe rağmen sorunum düzelmemiştir, hala aynı sıkıntı, kameraya girdiğimde resim çekmeyip uygulamadan atıyor vs. tekrar denediğimde ekran resmimdeki gibi hata alıyorum, kullanamıyorum kamerayı malesef, çok rom değiştirdiğimden kaynaklandığını söyleyen arkadaşlarda oldu tabi, çok sık değil aslında ama yinede 8-10 defa kurmuşumdur fastboot ile, konu başlığına direkt karşıma gelen hata adını yazarak bana ve benden sonra sorun yaşayacak arkadaşlara da yardımcı olmak istedim. (cihazım mi 10t pro) iyi forumlar herkese..
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Diğer mesajınız altına da yazdım buraya da kopyalayayım...

Hocam cihazı aldığınızdan beri sizde hep sorun oluyor... Oysa cihaz son derece güzel bir cihaz. kafeinsiz hocamın rehberlerini inceleyerek ve uygulayarak cihazınızı çok daha verimli kullanabilirsiniz gibi geliyor.

Oyla:

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Sadece rom kurmak ile böyle bir sorun olacağını sanmıyorum. Eğer söylediğiniz gibi uygun fastboot romları temiz kurulum ile deneyip her seferinde aynı hatayı alıyorsanız ve 3. taraf kamera kullanan uygulamalar da sorun yaratıyorsa artık sorunu donanımda aramak gerekir. Sizin cihaz daha önce anakart tamiri de görmüştü yorumunuzu hatırlıyorum. Kamera uygulamaları açıldığına hiç görüntü gelmiyorsa soket ya da anakart kaynaklı bir şey olması da muhtemel.

Hocam cihazı aldığınızdan beri sizde hep sorun oluyor... Oysa cihaz son derece güzel bir cihaz. kafeinsiz hocamın rehberlerini inceleyerek ve uygulayarak cihazınızı çok daha verimli kullanabilirsiniz gibi geliyor.
Arkadaşın sorunu sandığından daha büyük olabilir. Elektronik şans işi sanırım konu sahibi sorunlu bir cihaz edinmiş. Cihaz ile en çok sorun yaşayanlardan biri bu arkadaş.

Oyla:

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yönetici Mustafa abimiz aslında romu sık değişmeden dolayı olabileceğini söylemişti uygun persist bulup denememi de söyledi, tek tek uyumlu persisti bulmak için romları denemem gerekiyor anlıyorum, ben de bu abim gibi işi bilen uzmanlardan çözüm ve tavsiye almak istedim sadece bu..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada cihaza ben kötü demedim, elimden çıkarıp başka markalara yönelebilirim demek istiyorum sadece..

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt