Yardım Kamera sorunu

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.3.5.0 kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Xiaomi mi 8 lite telefonum kullanıyorum. 1080p 60fps video çekiyor. 4K 30 fps çekmiyor. Kırmızı daire basınca kare çıkmıyor. Yardımci olur musunuz?

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kimse cevap yokmu offf

Oyla:

mert-kart

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
xiaomi mi8 lite
Konular
22
Xiaomi mi 8 lite telefonum kullanıyorum. 1080p 60fps video çekiyor. 4K 30 fps çekmiyor. Kırmızı daire basınca kare çıkmıyor. Yardımci olur musunuz?
Aynı sorunu ben bir dakika önce yaşadım duvar kağıdımı hareketli yaptıktan hemen sonra oldu sonra dedim herhalde yazılım hatası dedim telefonu Yeniden başlattım ardından duvar kağıdını eski haline döndürdüm

Oyla:

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
Kamera uygulamasının verilerini temizleyip tekrar dener misiniz?
Aylar geçti. Evet yaptım. olmadı... Aydan sonra düzeltti. Kaç günler sonra sorunu devam etti.
Aynı sorunu ben bir dakika önce yaşadım duvar kağıdımı hareketli yaptıktan hemen sonra oldu sonra dedim herhalde yazılım hatası dedim telefonu Yeniden başlattım ardından duvar kağıdını eski haline döndürdüm
Duvarı kağıt hiç yapmadim sorunu devam etti

Oyla:

mert-kart

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mert
Cihazım
xiaomi mi8 lite
Konular
22
hocam yazılımla alakalı bir şey fabrika ayarlarına döndürmenizi tavsiye ederim. Eğer bu olayı yaşamadan önce telefonda nasıl bir ayar yaptıysanız onu hatırlarsanız ve eski haline döndürürseniz sorun illaki düzelicekti

Son düzenleme:
Oyla:

omertrans505

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
GM 5 plus d
Konular
42
hocam yazılımla alakalı bir şey fabrika ayarlarına döndürmenizi tavsiye ederim. Eğer bu olayı yaşamadan önce telefonda nasıl bir ayar yaptıysanız onu hatırlarsanız ve eski haline döndürürseniz sorun illaki düzelicekti
Kaynak bilmeyen şimdi 4k çalışıyor. Hiç sıfırlanmadan çalıştı. İlk telefon aldığımı eski MIUI 10 kullanıyordum. Herşey sorunsuz çalışıyormuş. MIUI 11 güncellemeden sonra 4k çekimi çalıştı kaç aylar sonra Animasyon kalktı, 4k cekmiyor vb.. problemler başladı Resmi MIUI hata bildirimi yaptım fakat cevap gelmedi. O yüzden konu açtım cevap gelen yok.

Oyla:
Üst Alt