Soru Kamera sorunu

mehmetali5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 5 plus
Konular
21
Telefona iphone dan geçtim kamera çok alt düzey geldş bana acaba bunu daha iyi hale getirmenin bi yolu varmı yazılımsal olarak yoksa donanım buna mı yetiyor

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Telefona iphone dan geçtim kamera çok alt düzey geldş bana acaba bunu daha iyi hale getirmenin bi yolu varmı yazılımsal olarak yoksa donanım buna mı yetiyor
İphonenin hangi modelinden geçtiniz ve telefonun memnun olmadığınız kamerası ön mü arka mı?
Google Camera ile ön kamerayı daha iyi hale getirmek mümkün. Detaylı anlatımları Redmi 5 Plus forumunda anlatılıyor. Bakabilirsiniz

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

mehmetali5

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 5 plus
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İphone 6 dan geçtim ön kamera iyi ama arka kamerası bana kötü geldi fotoğraflar net değil çamur gibi aynı şekilde videolarda ortamda gayet ışıklıydı

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
İphone 6 dan geçtim ön kamera iyi ama arka kamerası bana kötü geldi fotoğraflar net değil çamur gibi aynı şekilde videolarda ortamda gayet ışıklıydı
Kamera ayarlarına girip ayarları sıfırlayın. Ayrıca bir fotoğraf çekerken tam verim almak için çekmeden önce çektiniz şeyin üzerine bir defa dokunup odaklamanızda yarar var. Normalde arka kamerasını beğenip ön kamerayı beğenmezler sizde ilk defa tam tersini gördüm :)

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt