Kamera sıkıntısı

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
Snapchat, instagram vb. Programlarda ana kamerayi gecr açınca kötü çekiyor ama ön kameradan da kötü. Esas kamera programıyla tabiki de böyle sıkıntı yok ama bu programlarda böyle olması benim için sıkıntı. Nasıl çözebiliriz veya aynı sıkıntıya sahip olanınız var mı
Not; şöyle örneklerdireyim
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Ekli dosyalar

• Snapchat-320500080.jpg
    Snapchat-320500080.jpg
    533,8 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sıkıntının kaynağını buldum orijinal kamera programından video moduna geçince böyle kötü çekiyor gece. Snapchat instagram da video modunda başlatıyo kameralarını, video çekmek için hazırda tutuyo

hydrogen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyd Rogen
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Hocam benim normal kamera proğramında da video ve fotoğraflar güzel değil.İncelemelerdeki mi 5 ile çekilen örnek görsellere baktığımda benimki baya kötü kalıyor yanında.Sende böyle bir sorun var mıydı ?

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
Hocam benim normal kamera proğramında da video ve fotoğraflar güzel değil.İncelemelerdeki mi 5 ile çekilen örnek görsellere baktığımda benimki baya kötü kalıyor yanında.Sende böyle bir sorun var mıydı ?
Yok hocam kamera ayarlarından yetersiz ışıkta ışığı arttırı etkinleştirdiniz mi?

hydrogen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyd Rogen
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Hayır hocam seçili değil ilk başta seçiliydi ama pek değişen bir şey göremediğim için kapattım.Kamera için önerebileceğiniz ayarlar var mı ?

koko355

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
koray
Cihazım
discovery
Konular
25
Etkinleştirin hocam onu gece çekimlerinde aşırı fark gösteriyor. Fotoğraf kalitesini yüksek yapın. 4:3 format yapın bu formatta 16mp çeker 16:9 olduğunda 12 mp çeker kamera. Titreşimi otomatik alın. Ayarlarım bunlar. Videoda ise gece yetersiz ışıkta kötü çekebiliyor ona yapacak bir şey yok başka telefonlarla da kiyasladim onlar da öyle kötü çekiyor. Diyafram açıklığı 2.0 olduğundan yeteri ışık alamıyor

bahriyelix

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
2
Mi5 nougat kamera flaş sorunu var
Fotoğraf çekerken sürekli açık kalıyor kapatmada işe yaramıyor yani hercekimde aktif

hydrogen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hyd Rogen
Cihazım
Mi 5
Konular
5
Etkinleştirin hocam onu gece çekimlerinde aşırı fark gösteriyor. Fotoğraf kalitesini yüksek yapın. 4:3 format yapın bu formatta 16mp çeker 16:9 olduğunda 12 mp çeker kamera. Titreşimi otomatik alın. Ayarlarım bunlar. Videoda ise gece yetersiz ışıkta kötü çekebiliyor ona yapacak bir şey yok başka telefonlarla da kiyasladim onlar da öyle kötü çekiyor. Diyafram açıklığı 2.0 olduğundan yeteri ışık alamıyor
Teşekkür ediyorum hocam önerilerinizi uygulayıp deneyeceğim

Üst Alt