Yardım Kamera Sesleri Hakkında

kayahan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayahan
Cihazım
Mi 8
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil 10.3.3
Telefon Modeli
Mi 8 128Gb
Bootloader Kilidi
Açık
öncelikle iyi forumlar
kamera seslerini ayarlardan devre dışı bıraktığımda ve cihazın tüm seslerini kapattığımda yine de deklanşör sesini duyuyorum herhangi bir çözümü var mı?

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Cihazın tüm seslerini devre dışı bırakmanıza gerek yok. Sadece kamera ayarlarından kamera seslerini devre dışı bırakmanız yeterli.
Eğer yine ses geliyor diyorsanız sürüm ile alakalı bir sorun olabilir. Bende kapatınca herhangi bir ses gelmiyor.

Oyla:

EnisZZZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enis
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
12
öncelikle iyi forumlar
kamera seslerini ayarlardan devre dışı bıraktığımda ve cihazın tüm seslerini kapattığımda yine de deklanşör sesini duyuyorum herhangi bir çözümü var mı?

Bende de oluyordu. Eğer telefonunuz rootlu ise system dosyalarından camera sesini silince çözülüyor. Ben bir yerden görüp bu şekilde çözdüm ve şu an sorunsuz kullanıyorum. /system/media/audio/ui de camera shutter gibi bir şey olması lazım.

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

kayahan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kayahan
Cihazım
Mi 8
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazın tüm seslerini devre dışı bırakmanıza gerek yok. Sadece kamera ayarlarından kamera seslerini devre dışı bırakmanız yeterli.
Eğer yine ses geliyor diyorsanız sürüm ile alakalı bir sorun olabilir. Bende kapatınca herhangi bir ses gelmiyor.
gcam uygulamasından kaynaklı olabilir mi çünkü kapattım yani ayarlardan falan kamera sesleri devre dışı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende de oluyordu. Eğer telefonunuz rootlu ise system dosyalarından camera sesini silince çözülüyor. Ben bir yerden görüp bu şekilde çözdüm ve şu an sorunsuz kullanıyorum.

Redmi Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
anladım rootlu değil sistem kamerasında yok ama diğer tüm uygulamalarda instagram twitter gcam hepsinde geliyor

Oyla:

EnisZZZ

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enis
Cihazım
Redmi K20 Pro
Konular
12
gcam uygulamasından kaynaklı olabilir mi çünkü kapattım yani ayarlardan falan kamera sesleri devre dışı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım rootlu değil sistem kamerasında yok ama diğer tüm uygulamalarda instagram twitter gcam hepsinde geliyor

Ben anlattığım şekilde çözdüm. Kamera sesini silince hiç bir uygulamadan kamera sesi gelmiyor zaten. Ama rootlu değilse bilmiyorum.

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt