Yardım Kamera problemi

mumei

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
İsg
Konular
19
Herkese merhaba.
Poco X3 kullanıcısıyım. Kamerada garip bir problem mevcut. Kamera nedense hep zoom modunda çalışmakta. Diğer modlara geçiş yapsam da zoom modda çekmeye devam ediyor. İnternette minik bir araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. Ön kamera da problem yok. Sadece arkada mevcut.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!

maga93

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammed
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
31
Herkese merhaba.
Poco X3 kullanıcısıyım. Kamerada garip bir problem mevcut. Kamera nedense hep zoom modunda çalışmakta. Diğer modlara geçiş yapsam da zoom modda çekmeye devam ediyor. İnternette minik bir araştırma yaptım ama bir sonuca ulaşamadım. Ön kamera da problem yok. Sadece arkada mevcut.

Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler!
Merhaba hocam nasıl yani zoom modunda? Bir resim atsanız daha iyi anlaşılır. Bende aldıktan bir kaç ay sonra kamerada fokuslama sorunu çıktı bulanık çekiyor odaklamiyordu sadece yakını odaklıyordu servise verdim kamerayı değiştiler.

ZS661KS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mumei

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Sezer
Cihazım
Poco x3 nfc
Meslek
İsg
Konular
19
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba hocam nasıl yani zoom modunda? Bir resim atsanız daha iyi anlaşılır. Bende aldıktan bir kaç ay sonra kamerada fokuslama sorunu çıktı bulanık çekiyor odaklamiyordu sadece yakını odaklıyordu servise verdim kamerayı değiştiler.

ZS661KS cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tamamen aynı sorun. Zoom modun da seninki de. Umarım hallederler. Pro modda lenslere bak uw de düzeliyor gibi zoom da çok iyi normal de odaklama geçmiyor çünkü zoom da kalıyor.

tulley

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
tolga
Cihazım
moto g4
Konular
5
ikincil ekran açıp dener misin pocoda kronik bir sorun bu

Üst Alt