Taxak Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Kaan Cihazım Redmi Note 6pro Yaş 28 Konum Türkiye Katılım 24 Ekim 2019 Konular 2 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Aralık 2019 #1 Kamera fixi için bir karnel yükledim ve kamera hatası vermeye başladı kullandığım rom masik çözümü nedir acaba
Kamera fixi için bir karnel yükledim ve kamera hatası vermeye başladı kullandığım rom masik çözümü nedir acaba
Murat5748 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Murat Cihazım Mİ9SE Meslek Makina Mühendisi Yaş 26 Konum Kocaeli Katılım 8 Temmuz 2019 Konular 24 Mesajlar 161 Tepkime puanı 112 Puanları 43 15 Aralık 2019 #2 Stock Kernek yüklemen gerek eğer yoksa elinde wipe yap romu tekrar kur. Oyla: Oyla 0 Downvote
Taxak Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Kaan Cihazım Redmi Note 6pro Yaş 28 Konum Türkiye Katılım 24 Ekim 2019 Konular 2 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1 15 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Murat5748' Alıntı: Stock Kernek yüklemen gerek eğer yoksa elinde wipe yap romu tekrar kur. Genişletmek için tıkla ... Forumda paylaşılan atos karnel v2 overlock olanı yükleyip enable ve camera api 2 yi kurdum sorun giderildi hocam teşekkürler Oyla: Oyla 0 Downvote
Murat5748' Alıntı: Stock Kernek yüklemen gerek eğer yoksa elinde wipe yap romu tekrar kur. Genişletmek için tıkla ... Forumda paylaşılan atos karnel v2 overlock olanı yükleyip enable ve camera api 2 yi kurdum sorun giderildi hocam teşekkürler