Soru Kamera güncellemesi

Harun14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomiredminote
Konular
6
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global stabil V10.3.6
Telefon Modeli
Redmi note 6 pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Herkese merhaba arkadaşlar ben redmi note 6 pro kullanıyorum babamda note 7 var onun kamera versiyonu 3.0 e haliyle bendede olmasını istediğim bir kaç özelliği var ilk önce apkmirrordan kamera 3.0 ı indirdim ama indirilemedi hatası verdi bu sefer de note 7 den shareme ile kamera uygulamasını kendime yolladım her şey düzgün gidiyordu ta ki güncelleye badana kadar basınca tam kuruyor ve sonrada uygulama indirilemedi hatası veriyor.Sorum şu kamera 3.0 gelecek mi gelecekse hangi güncellemeyle ya da bunu yüklemenin bir yolu var mı?

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Babanızın kullandığı cihazın sürümü ile kendinizdeki sürümü karşılaştırın bir nebze fikir verecektir. Ek olarak gcam ya da başka kamera uygulamaları dışarıdan yüklenebilir fakat cihazınız güncel ise orjinal xiaomi kamera uygulamasının bu şekilde yükleneceğini pek sanmıyorum. Yanlışım ya da eksiğim varsa arkadaşlarımız düzeltebilirler.

Oyla:

Harun14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomiredminote
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Babanızın kullandığı cihazın sürümü ile kendinizdeki sürümü karşılaştırın bir nebze fikir verecektir. Ek olarak gcam ya da başka kamera uygulamaları dışarıdan yüklenebilir fakat cihazınız güncel ise orjinal xiaomi kamera uygulamasının bu şekilde yükleneceğini pek sanmıyorum. Yanlışım ya da eksiğim varsa arkadaşlarımız düzeltebilirler.
Size katılıyorum ama note 7 şu anda v10.3.10 sürümünde tamam ama v10.3.6 daykende 3.0 daydı diye biliyorum

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Size katılıyorum ama note 7 şu anda v10.3.10 sürümünde tamam ama v10.3.6 daykende 3.0 daydı diye biliyorum
Cihaz farklı olduğu için güncelleme içerikleri ona göre değişiklik gösteriyordur normal olarak. Bir sonraki güncellemeyi bekleyiniz elbet sizin cihazınıza da verilecektir. :)

Oyla:

Harun14

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Xiaomiredminote
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz farklı olduğu için güncelleme içerikleri ona göre değişiklik gösteriyordur normal olarak. Bir sonraki güncellemeyi bekleyiniz elbet sizin cihazınıza da verilecektir. :)
Sağolun teşekkürler bunu kendimiz güncelleyemezmiyiz

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Sağolun teşekkürler bunu kendimiz güncelleyemezmiyiz
Mevcut yazılım sürümünüz güncelse beklemeniz gerek. Ayrıca kamera için güncelleme olup olmadığını kontrol etmek için sistem uygulamaları güncelleme menüsüne bakabilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt