- Adım
- Onur
- Cihazım
- Xperia M5
- Konular
- 5
Arkadaşlar telefonumda çizik bile yok ama kamera flashı kendi kendine açılıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ayarlar - Ek Ayarlar - Tuş Kısayolları.Arkadaşlar telefonumda çizik bile yok ama kamera flashı kendi kendine açılıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Belirli aralıklarla açılıp kapanıyor bazen de kapanmıyor yedek aldıktan sonra format atacağım tekrar olursa artık servise mi götürmem gerekir?Sürekli mi açılıyor yoksa belli bir aralıklarla mı? Eğer ayarlardan da düzelmiyorsa 3.parti yazılımlardan dolayıda olabileceğini düşünüyorum. Eğer ayarlardan flashının açılmasına etki edebilecek bir sorun görmediysen yedek alıp fabrika ayarlarına getirmeni öneririm, yeterince detay bilemediğim için tahmin ettiğim sebep ve çözüm bu yönde olacak.
Şahsen kendi fikrim telefona yüklü olan yazımlardan olabileceğini düşünüyorum hiç tahmin etmeyeceğin yazılımlar bile telefonda beklemediğin tepkiler verebiliyor. Bir keresinde eski telefonumda, telefonu kapatınca açılması 10-15 dakika sürüyordu ben de en son yüklediğim uygulamalardan başlayarak teker teker uygulamaları silerek test ettim ve sorunun kaynağını Ziraat Mobil uygulaması olduğunu tespit ettim ve sildim, sonra ki güncellemede düzeltmişlerdi...Belirli aralıklarla açılıp kapanıyor bazen de kapanmıyor yedek aldıktan sonra format atacağım tekrar olursa artık servise mi götürmem gerekir?