Yardım Kamera Flashı Kendi Kendine Açılıyor

Susceptive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xperia M5
Konular
5
Arkadaşlar telefonumda çizik bile yok ama kamera flashı kendi kendine açılıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Arkadaşlar telefonumda çizik bile yok ama kamera flashı kendi kendine açılıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?
Ayarlar - Ek Ayarlar - Tuş Kısayolları.
Buraya bakın el fenerini aç kısmında kısayol var ise yok yapın.

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Sürekli mi açılıyor yoksa belli bir aralıklarla mı? Eğer ayarlardan da düzelmiyorsa 3.parti yazılımlardan dolayıda olabileceğini düşünüyorum. Eğer ayarlardan flashının açılmasına etki edebilecek bir sorun görmediysen yedek alıp fabrika ayarlarına getirmeni öneririm, yeterince detay bilemediğim için tahmin ettiğim sebep ve çözüm bu yönde olacak.

Oyla:

Pri-SoNeR

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Arkadaşlar benim Redmi Note 8'de de telefonu yeniden başlattığımda kendiliğinden Bluetooth açılıyor. Telefonu Ocak 2020'de satın aldım. Fabrika çıkışlı gelen yazılım olan MIUI Global 11.0.3 Kararlı sürüm yüklü. Yazılım sistem güncellemesi hiç yapmadım. Bluetooth neden kendiliğinden açılıyor olabilir?

Oyla:

Susceptive

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xperia M5
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sürekli mi açılıyor yoksa belli bir aralıklarla mı? Eğer ayarlardan da düzelmiyorsa 3.parti yazılımlardan dolayıda olabileceğini düşünüyorum. Eğer ayarlardan flashının açılmasına etki edebilecek bir sorun görmediysen yedek alıp fabrika ayarlarına getirmeni öneririm, yeterince detay bilemediğim için tahmin ettiğim sebep ve çözüm bu yönde olacak.
Belirli aralıklarla açılıp kapanıyor bazen de kapanmıyor yedek aldıktan sonra format atacağım tekrar olursa artık servise mi götürmem gerekir?

Oyla:

levent81

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Levent Keleş
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Belirli aralıklarla açılıp kapanıyor bazen de kapanmıyor yedek aldıktan sonra format atacağım tekrar olursa artık servise mi götürmem gerekir?
Şahsen kendi fikrim telefona yüklü olan yazımlardan olabileceğini düşünüyorum hiç tahmin etmeyeceğin yazılımlar bile telefonda beklemediğin tepkiler verebiliyor. Bir keresinde eski telefonumda, telefonu kapatınca açılması 10-15 dakika sürüyordu ben de en son yüklediğim uygulamalardan başlayarak teker teker uygulamaları silerek test ettim ve sorunun kaynağını Ziraat Mobil uygulaması olduğunu tespit ettim ve sildim, sonra ki güncellemede düzeltmişlerdi...

Oyla:
Üst Alt