Yardım Kamera bulanık ve kötü

Boranozer

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Özer
Cihazım
Mi8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 10.0
Telefon Modeli
Mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar benim telefonum mi8 başka arkadaşların kameralarıyla kıyaslayınca çok bulanık hatta instagramda arka kamera aşırı kötü nedeni nedir

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bu tür resimleri 2 sene önce benim sony z1 çekiyordu.internetten araştırdım ve genelde herkes kamera lensinin önündeki telefon arka kapağının camının silinmesini tavsiye ediyordu. Bunu yaptım fayda etmedi sonra bende arka kapağı komple sökmüştüm ve mükemmel fotolar çekmiş,kamera lensinin önündeki camı komple sökmüş ve kapağı öyle takmıştım tele :)burdaki problem bence kamerada değil,kameranın önündeki camda yada ayarlarda

Oyla:

piriyatel

eksamin
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet fatih
Cihazım
Mi 9
Meslek
Kamu
Konular
8
Yapay ışıkta benim mi8 de böyle ve benim arka kamerayı koruyan kapak vs de yok

Oyla:

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Bu tür resimleri 2 sene önce benim sony z1 çekiyordu.internetten araştırdım ve genelde herkes kamera lensinin önündeki telefon arka kapağının camının silinmesini tavsiye ediyordu. Bunu yaptım fayda etmedi sonra bende arka kapağı komple sökmüştüm ve mükemmel fotolar çekmiş,kamera lensinin önündeki camı komple sökmüş ve kapağı öyle takmıştım tele :)burdaki problem bence kamerada değil,kameranın önündeki camda yada ayarlarda
Sorun kumlanma o değil. Google camera ile dener misiniz? Eğer yoksa yükleyin derim

Oyla:
Üst Alt