Soru Kamera bağlanmıyor hatası

• Konbuyu başlatan Masko
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 7
  • Görüntüleme 998

Masko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Note 10 pro
Konular
2
Arkadaşlar mi note 10 pro telefonum var..
Telefonu düşürmedim sıvı teması da olmadı fakat ön kameraya gectigimde bağlanmıyor hatası veriyor.. ve 3x üzeri zoom yaptığımda donma oluyor.. yazılım attırdım telefoncuya sorun düzelmedi devam ediyor..
Yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim

Erenarius

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
20
Arkadaşlar mi note 10 pro telefonum var..
Telefonu düşürmedim sıvı teması da olmadı fakat ön kameraya gectigimde bağlanmıyor hatası veriyor.. ve 3x üzeri zoom yaptığımda donma oluyor.. yazılım attırdım telefoncuya sorun düzelmedi devam ediyor..
Yardımcı olabilecek biri varsa sevinirim
Tekrar rom atıldıysa donanımsal olma ihtimali var. Herhangi bir şey den kaynaklı olabilir.

Masko

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Note 10 pro
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama redmi note 8 lerde aynı sorun olmuş rom atarak çözmusler yabancı sitede okumuştum birkaç rom atarak bulmuşlar bilmiyorum ama yazılımsal sorunmus gibi geliyor

Freesby

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
10
Yurt dışı cihaz ise imei atarken sorun yaşanmış olabilir. Çok okuyorum şu birkaç gündür. Düzgün bir atım olması gerek.

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Yurt dışı cihaz ise imei atarken sorun yaşanmış olabilir. Çok okuyorum şu birkaç gündür. Düzgün bir atım olması gerek.
bendede kamera bağlanmıyor hatası veriyor hocam. google kamera vs gibi başka uygulamalarda açıyor kamera sorunsuz. ama kendi uygulamasında açmıyor sizce ne olabilri sorun ? farklı romlar attım olmadı.eu miui 12/eu miui 13/endonezya rom / global rom hepsinde kamera bağlanamıyor hatası verdi

Freesby

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
10
bendede kamera bağlanmıyor hatası veriyor hocam. google kamera vs gibi başka uygulamalarda açıyor kamera sorunsuz. ama kendi uygulamasında açmıyor sizce ne olabilri sorun ? farklı romlar attım olmadı.eu miui 12/eu miui 13/endonezya rom / global rom hepsinde kamera bağlanamıyor hatası verdi
Bildiğim kadarıyla eski bir sürümde hatasız açılıyor. Açıkçası kamera bütün uygulamalarda açılıyor ama mi kamerada açılmıyorsa pek umursamam ben.

melikyasar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melik
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
45
Bildiğim kadarıyla eski bir sürümde hatasız açılıyor. Açıkçası kamera bütün uygulamalarda açılıyor ama mi kamerada açılmıyorsa pek umursamam ben.
öyle ama yarın bir gün satarken bu şekilde satamayız ki.eski sürüm dediğin hangisinde açılıyo.

Üst Alt