Yardım kamera ai ve gece modu problemi hakkında

emremetin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
emre
Cihazım
mi 5s
Konular
1
Arkadaşlar merhaba. İmei atılmış 64mp kameralı sweetin cihaz sahibiyim. İmei atılmış hindistan cihazlar için biliyorsunuz ki kamera gece modunda yeşil çekiyor ve ai moduna alınırsa açılmıyor. Bunun için problemsiz bir modem dosyası yayınlanmış sanırım fakat bulamadım. Bulsam da imei gitmeden ve telefon sıfırlanmadan nasıl düzeltebilirim bilmiyorum. Bir kaynak veya nasıl yapabileceğimi yazacak biri varsa memnun olurum.

CanYILMAZ

Geliştirici Üye
Geliştirici Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can YILMAZ
Cihazım
Not 10 Pro
Meslek
Yazılımcı
Konular
2
imei gitmez hocam telefon sıfırlanmaz. şu an link veremeyecem ama forumdaki mesajlarımı aratırsanız hazırlamış olduğum modem dosyalarına ulaşabilirsiniz

leventdmc

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Levent
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
4
Hocam aslında işlem çok basit ve kolay. Konudan sürümünüze göre modem dosyasını indirip herhangi bir arşiv programı ile ayıklıyorsunuz. Daha sonra telefonu kapatıp, power +ses azaltma tuşlarına aynı anda basarak fastboot moduna alıyorsunuz. Çift tıkla modem yüklensin'i çalıştırıyorsunuz o zaten kendi otomatik olarak yüklüyor. Daha sonra kendi de başlatıyor ekranda yazanları yaptığınızda. Tabiki pcde adb ve driverlar kurulu olsun.

IMEI repair yapıldıktan sonra cihaza uygun ROM kurulduysa kamera sorununuz geçecektir. Fakat cihazda global veya başka "sweet" romu varsa kamera aynı şekilde sorunlu olarak devam eder. Yazılımı da eğer yanlış ise MiFlash ile sorunsuzca yükleyebilirsiniz. İlk yayınlandığından beri hep bu modem dosyasını kullanıyorum tüm rom değişimlerimde ve sıfırlamalarımda. Sorunsuz olarak çalışıyor.

Üst Alt