Yardım Kaliteli kılıf

rcpdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
1
Merhaba herkese, poco x3 pro kullanıyorum. Orijinal kaliteli bir kılıf arıyorum ama bulamadım bir türlü. Arka Kamera koruması olan kaliteli kılıf öneriniz / tavsiyeniz varsa alabilirim.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Merhaba herkese, poco x3 pro kullanıyorum. Orijinal kaliteli bir kılıf arıyorum ama bulamadım bir türlü. Arka Kamera koruması olan kaliteli kılıf öneriniz / tavsiyeniz varsa alabilirim.
Aksesuarda kalite diyorsanız Spigen bakmalısınız hocam. Ama X3 pro için çeşitleri var mı bilmiyorum bakmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aksesuarda kalite diyorsanız Spigen bakmalısınız hocam. Ama X3 pro için çeşitleri var mı bilmiyorum bakmak lazım
İnceledim hocam şuna bakabilirsiniz isterseniz

Biraz pahalıdır ama tabiki Spigen eğer daha uygun olsun derseniz Microsonic markasına da bakabilirsiniz

rcpdmr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Recep
Cihazım
Poco x3 pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon 6 aylık. Uzun süre kullanırım. Diyr düşünüyorum. Pubg gibi oyunlarla telefonu yormuyorum ki zaten vaktim yok.

Biraz pahalıdır ama tabiki Spigen eğer daha uygun olsun derseniz Microsonic markasına da bakabilirsiniz
Telefon 6 aylık. Uzun süre kullanırım. Diyr düşünüyorum. Pubg gibi oyunlarla telefonu yormuyorum ki zaten vaktim yok. Uzun süre kullanacaksam parasına değer diye düşünüyorum :) ilginiz için teşekkür ederim.

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Telefon 6 aylık. Uzun süre kullanırım. Diyr düşünüyorum. Pubg gibi oyunlarla telefonu yormuyorum ki zaten vaktim yok.

Telefon 6 aylık. Uzun süre kullanırım. Diyr düşünüyorum. Pubg gibi oyunlarla telefonu yormuyorum ki zaten vaktim yok. Uzun süre kullanacaksam parasına değer diye düşünüyorum :) ilginiz için teşekkür ederim.
Bütçeye bağlı şeyler hocam dediğim gibi. Değeceğini düşünüyorsanız hayırlı olsun :)

m3tinkn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
metin
Cihazım
poco x3 pro
Konular
3
Merhaba herkese, poco x3 pro kullanıyorum. Orijinal kaliteli bir kılıf arıyorum ama bulamadım bir türlü. Arka Kamera koruması olan kaliteli kılıf öneriniz / tavsiyeniz varsa alabilirim. Bu kılıf güzel hocam amazonda var
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Spigen en iyi tercihtir, vesselam.. şeffaflar sararıyor, siyah alırsan ömürlük olurclap~~

Üst Alt