Kahraman şehidimiz

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
33
destek verirsek çok güzel olur

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
"Ayırt etmeksizin" şehit dul ve yetimlerine her zaman yoksulluk sınırının üzerinde kalacak bir şekilde emekli maaşı bağlanmalı. O rakam da en son 4665TL imiş.

Sırf 2016'da yüzlerce şehit verdik. Görmüyoruz diye diğer şehitleri ayırmak benim vicdanımı rahatsız eder.

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
"Ayırt etmeksizin" şehit dul ve yetimlerine her zaman yoksulluk sınırının üzerinde kalacak bir şekilde emekli maaşı bağlanmalı. O rakam da en son 4665TL imiş.

Sırf 2016'da yüzlerce şehit verdik. Görmüyoruz diye diğer şehitleri ayırmak benim vicdanımı rahatsız eder.
Son derece haklısınız ,elimizden geldiğince destek olup elimizden geldiğince duyurmamız lazım. Bahsettiğiniz hizmet tüm şehit ailelerine verilebilir mi bilmiyorum ama en azından verilebilceklere yardımcı olmak lazım.

Emrahgurbuz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
mi5
Konular
0
destek verirsek çok güzel olur

Birlik olalımki unutulmasın. Ailesinin manevi olduğu kadar yiğidini kaybettikten sonra maddi desteğe de ihtiyacı olacaktır. ismin oraya verilmesi ve yüksek bir maaş bağlanması en tabii hakkıdır.

player21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Alparslan
Cihazım
Htc one x
Konular
33
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu "kirletmiyorum" peki, mesajı kaldırdım, sizde kaldırırsanız kirlenmemiş olur.
Teşekkürler beni yanlış anlamayın sadece konunun amacı kampanyaya yardım olsun istediğimden öyle dedim böylesi söylemleri burda yapmanın yararı olmaz , hayırlı günler :)

Üst Alt