- Adım
- Salih
- Cihazım
- Xiaomi 13 Ultra
- Konular
- 9
Selamun Aleyküm
Merhaba Arkadaşlar kafamı kurcalayan sorular olacak sizlere maddeler halinde sıralayacağım sizlerde maddeler halinde cevap verirseniz memnun olurum
Bilinmesi gerekenler;
Cihaz : Xiaomi mi4 lte
Garanti : Delta Servis
1- Cihazım rootlu haldeyken garantiye giderse garanti dısı derler mi
2- Cihazım rootsuz ancak twrp/cwm recovery yüklü garantiyi etkiler mi?
3- Cihazımda xiaomi eu rom var garantiyi etkiler mi?
4- Cihazımda Flyme os rom var garantiyi etkiler mi?
5- Cihazımda miui china veya global romları yüklü garantiyi etkiler mi?
6- Cihazımda miui china beta veya global beta romları yüklü garantiyi etkiler mi?
7- Cihazımda miui china beta romu var root olarak twrp cwm den değil de kendisinde bulunan güvenlik(security) kısmından rootlanırsa garanti dışı olur mu?
8- Cihazımda windows 10 mobile romu yüklü garantiyi etkiler mi? veya bu romu yüklerken bi aksilik sonucu olusan hasarları garanti karşılar mı?
9- Cihazın arkasındaki beyaz kapak vatuz ile cıkartılıp mavi kot desenli kapak takılmıstır böyle garantiye gider mi yoksa beyazı mı takmak lazım?
10- Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Global ? Global Beta ? - China ? China Beta
11- Akıllı Tuş aldım forumda mi key indirdim google playdan akıllı tuş indirdim ancak çalışmadı onu nasıl şey edebilirim
Arkadaşlar hakkınızı helal edin çok soru sordum
Merhaba Arkadaşlar kafamı kurcalayan sorular olacak sizlere maddeler halinde sıralayacağım sizlerde maddeler halinde cevap verirseniz memnun olurum
Bilinmesi gerekenler;
Cihaz : Xiaomi mi4 lte
Garanti : Delta Servis
1- Cihazım rootlu haldeyken garantiye giderse garanti dısı derler mi
2- Cihazım rootsuz ancak twrp/cwm recovery yüklü garantiyi etkiler mi?
3- Cihazımda xiaomi eu rom var garantiyi etkiler mi?
4- Cihazımda Flyme os rom var garantiyi etkiler mi?
5- Cihazımda miui china veya global romları yüklü garantiyi etkiler mi?
6- Cihazımda miui china beta veya global beta romları yüklü garantiyi etkiler mi?
7- Cihazımda miui china beta romu var root olarak twrp cwm den değil de kendisinde bulunan güvenlik(security) kısmından rootlanırsa garanti dışı olur mu?
8- Cihazımda windows 10 mobile romu yüklü garantiyi etkiler mi? veya bu romu yüklerken bi aksilik sonucu olusan hasarları garanti karşılar mı?
9- Cihazın arkasındaki beyaz kapak vatuz ile cıkartılıp mavi kot desenli kapak takılmıstır böyle garantiye gider mi yoksa beyazı mı takmak lazım?
10- Siz hangi sürümü kullanıyorsunuz? Global ? Global Beta ? - China ? China Beta
11- Akıllı Tuş aldım forumda mi key indirdim google playdan akıllı tuş indirdim ancak çalışmadı onu nasıl şey edebilirim
Arkadaşlar hakkınızı helal edin çok soru sordum