- Adım
- Kayra
- Cihazım
- Redmi Note 5
- Konular
- 3
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global 12.0.2.0
- Telefon Modeli
- Mi 9 lite
- Bootloader Kilidi
- Açık
Hepinize merhaba , Mi 9 Lite telefonum bir anda kapandı ve brick oldu.Fastboot tan Platform tools ile stock rom kurdum.Ama bilin bakalım ne oldu? tabiki de this device is locked hatası çıktı.Ana telefonumda da aynısı oldu ama gösterilen mi hesabı bana ait olduğu için telefonu açtım.Evet hata çıkmaısnda sorun yok, normal bir şekilde çıktığında hem mi ID hemde telefon no çıkmalıydı.ama ortada öyle bir hesapta yoktu.Gelelim denediğim çözümlere, İlk olarak o zaman bilgisayarım olmadığı için Bug yapmayı denedim , işe yaramadı.Sonra ise TWRP kurarak custom rom denemeyi düşündüm.2 adet rom denedim Evolution X ve Superior Extended ama ikisinde de error 1 hatası verdi (başta format data yaptım) orange fox denedim yine olmadı.Bu sefer TWRP'nin tüm sürümlerini teker teker kurdum ve hepsinde de Error 1 verdi.Bende bypass tool'larını denedim ( samfw,tft unlock gibi) işlemi başarıyla yapsada yinede hata gitmedi.Ondan sonra gsi kurmaya çalıştık ama flashlama işlemi salise gibi kısa sürüyor ve fastboota atıyordu.Bu işlemleri 3-5 haftadır yapıyoruz ve artık bıkmaya başladım ne yaparsam önüme bu çıkıyor.Cihaz MI 9 Lite / MI CC 9 pxyis