Yardım Kaçak telefonun 2. El olup olmaması

Lelouchs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
Selam arkadaşlar babamın arkadaşından 5200 TL'ye kaçak note 10 pro aldık bugün elime ulaştı. Kutusunu yollamadi arkada IMEI bandı yapışık emin olmak istedim nasıl anlayabilirim?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Yurtdışı cihazlar Cihaz + kılıf şeklinde gelir. Şarj aleti ve kutu burada eklenir. Elinde yoksa eğer göndermemiştir :)

Lelouchs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurtdışı cihazlar Cihaz + kılıf şeklinde gelir. Şarj aleti ve kutu burada eklenir. Elinde yoksa eğer göndermemiştir :)
Evet cihaza kılıf takılı geldi. Fakat 67wattlik adaptör göndermiş 11pro adaptörü galiba sorun olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ve şarjı hızlı gidiyor suanlik normal mi? Ne zaman düzelir

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Bunu anlamak çok zor değil hoparlör şarj giriş yerlerine ahize ye bakın oralarda toz vs olmaması lazım. Ben 1 aydır aldım oralarda şimdiden toz birikti. En büyük gösterge orası. Imei ler uyuşuyor mu etiket ile ona da bak. 8 ay da ikisi kapanır. Her biri 4 aylık. İkisinine de tak bak aktif mi.

Lelouchs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunu anlamak çok zor değil hoparlör şarj giriş yerlerine ahize ye bakın oralarda toz vs olmaması lazım. Ben 1 aydır aldım oralarda şimdiden toz birikti. En büyük gösterge orası. Imei ler uyuşuyor mu etiket ile ona da bak. 8 ay da ikisi kapanır. Her biri 4 aylık. İkisinine de tak bak aktif mi.
Toz yok. Etiket ile uyuşuyor. Şuanda sim takamıyorum yarın deneyeceğim teşekkür ederim yanıt için.

Üst Alt