Soru Kaçak telefon soeun olur mu

Vigorus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
28
Selamın aleyküm arkadaşlar bugün kaçak 11 lite telefon aldım icimde kusku var kapanma ihtimali olur mu satan arkadaş olmaz dedi ama bide size sormak istedim

Ignorance

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Olkan Nar
Cihazım
Mi 10 T Lite
Konular
0
Selamın aleyküm arkadaşlar bugün kaçak 11 lite telefon aldım icimde kusku var kapanma ihtimali olur mu satan arkadaş olmaz dedi ama bide size sormak istedim
Merhabalar, telefonu almadan önce yaptığım araştırmalar sırasında her iki sim slotunda da koruma olduğunu öğrendim. Bende sizin gibi almayı düşündüm. Herkes yapılıyor diyor ama güvenemedim. Bir arkadaştan da IMEI geçerlilik süresinin 6 ay gibi bir süre olacağını, ileride yapılacak güncellemelerden telefonun etkileneceği bilgisini aldığım için mi Store'dan aldım.

M2101K9AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kullanıcı adı043

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
İPHONE ve poco
Konular
1
kanka kapanmaz diye bir şey yok kapanıcak yakın bir zamanda ama umarım imei tamiri yapılıyordur çünkü çogu xiaomi cihazda imei tamiri olmuyor yani kapandımı uzun süre beklemen gerekicek ona göre modem dosyaları çıkması için...

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Mi 11 lite repair işlemi oluyor hocam belli bir ücret karşılığında yaptırabilirsiniz ama boot kilidini açmanız gerekiyor kapanmadan

Zeus001

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkan
Cihazım
Mi 11 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
14
İmei atılıyor, eylül ayı başında 6 aylık oluyor garanti imei değil vs diyenler çoktu şuan düzgün imei atılıyor fakat güncelleme yapıldığında modem dosyası atılması gerektiğini söylediler 1 ay önce. Biraz daha bekleyip bu mezvu da ortadan kalkar ise imei attıracağım.

Üst Alt