Soru Kablosuz şarj cihazı tavsiyesi

lbatuhan.uzunl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan Uzun
Cihazım
Galaxy S10
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Piyasada 50₺ ile 800-900₺ ye kadar kablosuz şarj cihazları bulunmakta, hepsinin birbirlerine göre avantajı veya dezavantajı var. Burada konu şarj ve pil olduğu için önemli bir konu oluyor Bu yüzden daha çok tanınmış markası olan cihazları göz önüne almak gerekiyor. Şarj sırasında bazı güvenlik önlemlerinin cihaz tarafından alınması gerekiyor (yüksek ısı , metal, yüksek gerilim vb).

Kablosuz şarj cihazı yalnızca telefonu olan kişilere pek bir faydası dokunmayabilir fakat çok cihazlı olan kişilere (pc,tablet,konsol vb) kolaylık sağlamakta. Günümüzde telefondan telefona değişen kablosuz şarj için w değerleri bulunmakta. Kendi kullandığınız veya yakınınızın kullandığı, önerdiğiniz kablosuz şarj cihazları varsa aşağıda belirtebilirsiniz ( lütfen w değerini , fiyatını , cihazınızı , şarj süresini ve kutu içeriğinde seyehat şarjı durumunu belirtin). Diğer kablosuz şarj cihazlarına karşı olan avantajlarınıda belirtebilirsiniz, Sizin kablosuz şarj cihazları hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

not: Bu konuya en uygun bu konu başlığını buldum kızmayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kendi cihazımada kablosuz şarj cihazı arıyorum şu an piyasada birkaç adet güzel cihaz buldum;
-Xiaomi 20w Kablosuz hızlı şarj cihazı , kutu içeriğinde seyahat şarjı yok (170₺ ile 200 ₺ arası)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

-Samsung 10 w kablosuz şarj cihazı, kutu içeriğinde seyahat şarjı var (235₺-250₺)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Kendi adıma kablosuz şarj cihazını hiç kullanmadım... Yıllar önce Nexus 4 ile beraber aldığım kablosuz şarj cihazım vardı. Bir defa ilk hevesle Nexus 4'te kullandım ve sonra hiç kullanmadım. Şimdi konunuzu okuyana kadar da aklıma gelmemişti. Şu an Mi9 kullanıyorum ve kablosuz şarj desteği olmasına rağmen deneme ihtiyacı dahi hissetmemişim. Şarj nerede onu da bilmiyorum, bir çekmece içinde kayboldu gitti galiba...

Ancak yakın zamanda bir powerbank ihtiyacım olacak ve aklımda kablosuz şarj da destekleyen Xiaomi Powerbank almak var. Kablosuz şarj cihazları ile hemen hemen aynı fiyat ve powerbank olarak kullanılıyor, kablosuz şarjın kablosu ile uğraşmak gibi bir saçmalığa da gerek kalmıyor. Bence siz de bir göz atın, kablosuz şarj almak yerine kablosuz powerbank almak bence daha mantıklı.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Teknolojiye olan aşırı merakım yüzünden kablosuz şarj cihazları da her zaman ilgimi çekmiştir.
Ancak, konuyu inceleme ve ilerisini gerisi düşünme yolunda fikir jimnastiği yapmam sonucunda kablosuz şarj cihazlarının çokta kullanılabilir olmadığı ortaya çıkıyor.
ve sanki insanlar tarafından da pek tercih edilmiyor.
Acaba pahalı olmasından mı? yoksa başka sebepler mi etken oluyor.

Oyla:

lbatuhan.uzunl

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan Uzun
Cihazım
Galaxy S10
Meslek
Öğrenci
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teknolojiye olan aşırı merakım yüzünden kablosuz şarj cihazları da her zaman ilgimi çekmiştir.
Ancak, konuyu inceleme ve ilerisini gerisi düşünme yolunda fikir jimnastiği yapmam sonucunda kablosuz şarj cihazlarının çokta kullanılabilir olmadığı ortaya çıkıyor.
ve sanki insanlar tarafından da pek tercih edilmiyor.
Acaba pahalı olmasından mı? yoksa başka sebepler mi etken oluyor.
Benim şahsi düşüncem pahalı olması ancak yukarıda bahsettiğim gibi tek cihazı olan kişiler için hiç uygun olmayan bir alet şöyle örnek vereyim sadece telefonunuz var veya çok cihazınız var fakat en çok telefon ile ilgileniyorsanız kablosuz şarja hiç kimse bırakmak istemez takar kablosunu telefonla oynamaya devam eder .

Kendi adıma konuşuyorum tabletim‘im var, eve geldiğimde genellikle şarjım bitmiş oluyor telefonu şarja takıp tablete geçiyorum. kablosuz şarj ise hem kablo karmaşasını ortadan kaldıracak hem de bazı durumlarda eve geldiğimde hiç halim olmuyor veya şarja takmayı unutuyorum fakat kablosuz şarj alışkanlığı olduğu zaman telefonun bırakılacağı yer belli olduğu için bu sorunda ortadan kalkıyor

Bunların yanında teknolojiye ilgim olduğu için biraz dikkatimi çekiyor.

Oyla:
Üst Alt