Yardım K40g

cunyırlife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Redmi K40 G
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 13.0.1.0 SKJINXM
Telefon Modeli
K40 gaming
Bootloader Kilidi
Açık
"K40g" Merhabalar ,.,. Telefonumda ayarları karıştırmıştım 120 hz ekranı seçiyorum ama hiç bir şekilde 120 hz olmuyor full 60 hz olarak kalıyor nasıl düzeltilir lütfen yardım edin youtubda çözümü yok

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Cihaz rootlu mu? Ayarları ne ile oynadınız hangi ayarları değiştiniz?

Oyla:

cunyırlife

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cüneyt
Cihazım
Redmi K40 G
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz rootlu mu? Ayarları ne ile oynadınız hangi ayarları değiştiniz?
Root lu değil ,. Butloader kilidi açık, ,. Yurt dışı imei kopyalanık cihazım ,, yağtığım şey uygulamalarda bir çok şeyi sıfırladım ve güncellemeleri kaldırdım sonra da olu verdi , 60 hz kalıyo ayarlarda beyaz geniş çizgilenme oluyo ,. Pung mobile oyununa giriyorum karanlık moddan ışık moduna geçiyor ve 120 hz oluyor . Oyundan çıkınca 60 hz dönüyo karanlık mkda geçiyo 🤣 değişik bişi .,.,., Bugün bi arkadaşımdan yardım alarak cihazı format atıp. Yeni sürüm yükleyip , root'luyacağız da şuan sizden istediğim eyer biliyorsanız ,.., pubg mobile oyuncusuyum cihazım çok fazla fps düşmesi yaşıyor full imei işini çözemedim format atarsam oda gidicek nasıl bir işlem yapmalıyım akıl verin lütfen
‼️ LÜTFEN BİLGİNİZ VAR SA YARDIMCI OLURMUSUNUZ 🤲 ‼️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet imei işini çözemediğimiz için hiç bir işlem yapamadık

Oyla:

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Root lu değil ,. Butloader kilidi açık, ,. Yurt dışı imei kopyalanık cihazım ,, yağtığım şey uygulamalarda bir çok şeyi sıfırladım ve güncellemeleri kaldırdım sonra da olu verdi , 60 hz kalıyo ayarlarda beyaz geniş çizgilenme oluyo ,. Pung mobile oyununa giriyorum karanlık moddan ışık moduna geçiyor ve 120 hz oluyor . Oyundan çıkınca 60 hz dönüyo karanlık mkda geçiyo 🤣 değişik bişi .,.,., Bugün bi arkadaşımdan yardım alarak cihazı format atıp. Yeni sürüm yükleyip , root'luyacağız da şuan sizden istediğim eyer biliyorsanız ,.., pubg mobile oyuncusuyum cihazım çok fazla fps düşmesi yaşıyor full imei işini çözemedim format atarsam oda gidicek nasıl bir işlem yapmalıyım akıl verin lütfen
‼️ LÜTFEN BİLGİNİZ VAR SA YARDIMCI OLURMUSUNUZ 🤲 ‼️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet imei işini çözemediğimiz için hiç bir işlem yapamadık
Siz temiz kurulum ile baştan rom atın IMEI işlemi için de H.kadioglu hocama danışın veya Ücretli Onarımlar bu kısma yazın

Oyla:
Üst Alt