- Adım
- irfan
- Cihazım
- k40 gaming
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- global 13.0.3
- Telefon Modeli
- k40 gaming
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
iyi günler arkadaşlar k40 gaming kullanmaktayım dün sistem guncellemesi yaptım ve cihazım sebeke hatası veriyordu cihazım yurtdışı ve daha kapanmasına zaman vardı ,bugun biraz arastırdığımda guncellemeden dolayı olduğunu ve onceki yazılımını
Hindistan Kararlı Rom
V12.5.4.0.RKJINXM
attığım takdir de düzelebileceğini öğrendim, rom yüklemek için bootloader i açmam gerekiyordu ama açmak için mobil veri gerektiği için açmadan mi flash ile rom attım ancak mi flash da alttaki kutucuk da bootloader kilitle ve kur seçili imiş ve dikkatimden kaçmış ,rom attığımdan beri telefonum fastboot da takılı kalıyor hiç bir sekilde duzeltemiyorum tekrar rom atmaya çalıştığımda ise mi flash hata veriyor .
yardımcı olmanız mumkun mü ?
ne yapmam gerekiyor?
Hindistan Kararlı Rom
V12.5.4.0.RKJINXM
attığım takdir de düzelebileceğini öğrendim, rom yüklemek için bootloader i açmam gerekiyordu ama açmak için mobil veri gerektiği için açmadan mi flash ile rom attım ancak mi flash da alttaki kutucuk da bootloader kilitle ve kur seçili imiş ve dikkatimden kaçmış ,rom attığımdan beri telefonum fastboot da takılı kalıyor hiç bir sekilde duzeltemiyorum tekrar rom atmaya çalıştığımda ise mi flash hata veriyor .
yardımcı olmanız mumkun mü ?
ne yapmam gerekiyor?