Yardım K40 gaming morelocale dil sorunu

hallmark1730

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orçun
Cihazım
k20 pro
Konular
4
Merhaba cihazı alalı 1 hafta oldu 9t prodan geçtim cihaz güzel fakat bir kaç sorunu var herşeyden önce whatsappta görüntülü konuşma yaparken bazen küçültüp tekrar büyütmeye bastığımda otomatik kapatıyor aramayı.birde mesela konuşma sesleri çift hoparlörden az çıkarken telefon arama tuş sesleri hayvan gibi yüksek çıkıyor.neyse esas konuya geçelim bu telefonun konusu ve cevapları çok az malesef forumda.india poco romu vardı fakat ben performansını beğenmeyi dün orijinal çin romunu kurdum.atkasindanda more locale 2 indirdim.usb hata ayıklama üzerinden verdiği kod ile permission verdim fakat hala Türkçe secemiyorum.baska bir konuda arkadaş çin romuna geçip rahatlıkla Türkçe yaptım demişti yardımcı olur musunuz bilginiz varsa

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Sıkıntılarınız rom ile ilgili. Türkçe dil desteği içeren bir rom kurduğunuzda muhtemelen düzelecektir.

Türkçe dil içeren lineagerom :
AOSP Extended :
Elite rom :
MIUIVN :

K40 Gaming forumu gerçekten de çok yavaş... Sözde gaming cihaz ama kullanıcıları ya çok tembel ya da çok bencil demek ki :D Umarım siz yeni cihazınızla bu önyargıyı kırarsınız. ROM bağlantılarını vermek benden ROM paylaşım rehberleri sizden :)

hallmark1730

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
orçun
Cihazım
k20 pro
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevap için çok teşekkürler ben de bu desteksizlik sebebiyle satayım diye düşünüyorum cihazı açıkçası 5600 TL ye vereyim diyorum 12 256 model sanki üvey evlat muamelesi yapıyorlar cihaza eski telefonuma döndüm bende mi 9t pro 8/128 en çok canımı sıkan whatsappta görüntülü konuşmayı otomatik kapatması genellikle yurtdışındaki nişanlımla konuşuyorum çünkü sinir bozuyor bunu ind romda da Chima romda da yaptı arka plandaki uygulamayı gördüğümüz alttaki kare tuşun açtığı yerde de whatsapp kocaman gözüküyor bug var sanırım her sürümde.sizin bu verdiğiniz tonlardan siz hangisini önerirsiniz elite rom iyi midir güncelleme alır mı.birde bu üvey evlat muamelesi IMEI konusunda da sıkıntı yaşatır mi acaba

Üst Alt