Yardım k40 gaming mi flash tool ile rom yükleme sonrası dokunmatik sorunu

saydin97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selahattin
Cihazım
mi9t
Konular
4
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V13.0.1.0.SKJINXM android 12
Telefon Modeli
XIAOMI K40 GAMING
Bootloader Kilidi
Açık
mi flash tool ile k40 gaming telefonuma çin rom yüklerken chekpoint hatasıı aldım ama cihaz açıldı sonrasında dokunmatik kendi kendine basmaya başladı. daha sonrasında india rom yükledim fakat yine aynı şekilde dokunmatikte sorun devam etti. hassasiyetler bozulmuş gibi bazen çok hızlı hareket ediyor ve kendi kendine farklı yerlere giriyor. yardımcı olabilrcek var mı ?

Galaxy Yıldızı

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10 t
Konular
3
mi flash tool ile k40 gaming telefonuma çin rom yüklerken chekpoint hatasıı aldım ama cihaz açıldı sonrasında dokunmatik kendi kendine basmaya başladı. daha sonrasında india rom yükledim fakat yine aynı şekilde dokunmatikte sorun devam etti. hassasiyetler bozulmuş gibi bazen çok hızlı hareket ediyor ve kendi kendine farklı yerlere giriyor. yardımcı olabilrcek var mı ?
Checkpoint hatası bootloader açık bıraktığınız için oluyor. Önemsiz bir hata. Flash sorunsuz tamamlanıyor. Ama hatanın tam görselini almak önemli net bir şey söyleyebilmek için

Oyla:

saydin97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selahattin
Cihazım
mi9t
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk başta ben de önemsiz olduğunu düşündüm. Ama dokunmatik sıkıntı çıkarınca rom yüklemeden kaynaklı olan bir sıkıntı olduğunu anladım. Sonrasında hatayı silip rom dosyasını c klasörüne taşıyıp tekrardan India rom attım mi flash tool herhangi bir arıza vermedi. Şuan için herhangi bir problem yok hata düzeldi. Global romlarda anladığım kadarıyla checkpoint hatası sonucu açılan cihazda problem olmuyor ama diğer romlarda olabiliyor sanırım.
Checkpoint hatası bootloader açık bıraktığınız için oluyor. Önemsiz bir hata. Flash sorunsuz tamamlanıyor. Ama hatanın tam görselini almak önemli net bir şey söyleyebilmek için
İlk başta ben de önemsiz olduğunu düşündüm. Ama dokunmatik sıkıntı çıkarınca rom yüklemeden kaynaklı olan bir sıkıntı olduğunu anladım. Sonrasında hatayı silip rom dosyasını c klasörüne taşıyıp tekrardan India rom attım mi flash tool herhangi bir arıza vermedi. Şuan için herhangi bir problem yok hata düzeldi. Global romlarda anladığım kadarıyla checkpoint hatası sonucu açılan cihazda problem olmuyor ama diğer romlarda olabiliyor sanırım.

Oyla:

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
merhaba aynı sıkıntı bendede var india attım mi flash ile dokunmatık bazen kendı kendıne basıyor nasıl hallettin ?

Oyla:

saydin97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selahattin
Cihazım
mi9t
Konular
4
merhaba aynı sıkıntı bendede var india attım mi flash ile dokunmatık bazen kendı kendıne basıyor nasıl hallettin ?
Önce çin rom atmıştım sonrasında mifirm.net üzerinden india rom yükledim düzeldi fastboot ile

Oyla:

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
Oyla:

saydin97

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
selahattin
Cihazım
mi9t
Konular
4
bende attım mifirmden indirdğim ile ama masaya koyunca bazen sapııtıyor
Silip tekrar yüklemeyi dene istersen. Bu arada bir şey daha var mi flash ile rom yüklerken mi flash error vermişti çin rom atarken ama cihaz açıldı rom yüklenmiş gibi. Aynı sorunu yaşıyor olabilir misin ? Rom yüklerken mi flash success diyor mu ?

Oyla:

pegasusline

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İBRAHİM
Cihazım
Mİ 11T 8/128
Meslek
MERMER TORNA USTA
Konular
7
Silip tekrar yüklemeyi dene istersen. Bu arada bir şey daha var mi flash ile rom yüklerken mi flash error vermişti çin rom atarken ama cihaz açıldı rom yüklenmiş gibi. Aynı sorunu yaşıyor olabilir misin ? Rom yüklerken mi flash success diyor mu ?
evet success diyor sıkıntı yok miui 12.5 vardı kaşıntı tuttu temiz kurulum yapayım dedim miui 13 .. tekrar mı yüklesem.. ?

Oyla:
Üst Alt