Yardım K40 gaming edition nasıl bootloader açılmadan rom atılabilir?

muafrat06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muammer
Cihazım
Redmi
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 14
Telefon Modeli
Redmi k40 Gaming edition
Bootloader Kilidi
Kapalı
arkadaşlar merhabalar ben mi flash tool ile miui 14 olan sürümü 12.5 e çekmek istedim lakin bunu yaparken clean all an lock seçeneği aktif kalmış ben bunu fark etmedim. sonrasında yazımılı kurdu lakin cihaz açılmadı. sadece recovery mode ve fastboota giriş yapabiliyorum. lakin yazılım flashlamaya gelince cihaz yazılımı hiçbir şekilde kabul etmiyor. denemediğim yöntem kalmadı. bootloader kapalı iken nasıl yazılım atarız?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
535
BT kilidi kapalıyken yazılım yükleyemezsiniz. MTK işlemcili cihazlarda BT kilidini süre beklemeden açabiliyorsunuz. Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.

Oyla:

muafrat06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muammer
Cihazım
Redmi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BT kilidi kapalıyken yazılım yükleyemezsiniz. MTK işlemcili cihazlarda BT kilidini süre beklemeden açabiliyorsunuz. Aşağıdaki konuya bakabilirsiniz.
Teşekkürler. Şu anda telefon telefoncuda ola ki başaramaz ise bu metodu uygulayıp sizleri bilgilendireceğim.

Oyla:

muafrat06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muammer
Cihazım
Redmi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
edindiğim tecrübe şu yönde. aynı cihaza 10 kere çok rahat rom atmışımdır ki china ve india romları arasında fantezi olsun diye de birçok kez geçmişimdir. rom atarken clean all and lock seçeneğinin dalgınlığım sonrası işaretli olması ve bu şekilde yazılım atılması sonucu cihaz maalesef soft brick olmuştu. dft pro yazılımı ücretli ve telefoncularda mevcut onlar bu şekilde bootloader kilidi açıp ardından yazılım atabiliyorlar. cihazı kitlenen arkadaşlar var ise teknik servis ile görüşmelerini öneririm.

Oyla:
Üst Alt