Yardım K30 4g için firmware link isteği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Selam başka bir konu daha açtım ama ona çözüm gelmeyecek gibi düşüncem.
Pc üzerinden poco X2/k30 4g cihaza PC üzerinden sorunsuz kurulum yapabileceğim firmware ve flashtool linki vermeniz mümkün mü arkadaşlar.
Ben indirdim hep twrp üzerinden var miui 12 yüklü olduğu için twrp kabul etmedi en sorunsuz kurulum sıfırdan kurayım diyorum elinin altında link olan paylaşırsa çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle teşekkür ederim geri dönüş için.
Cihaza miui 11 rom kurdum twrp ile ama factory reset aatamıyorum erorr veriyor otomatik olarak cihaz açılışta kalıyor flash tool ile firmware atayım diyorum indirdiğim her firmwarede missmathing gibisinden anladığım kadarıyla cihaza uyumlu firmware uyarısı veriyor içine ettiğim cihazına nasıl yazılım atacağım Allah bullak oldum walahi 5gde modeli var diye neyin ne olduğunu anlamak imkansız bendeki 4g poco X2 modeli delirdim Kendi Halime gülüyorum elinde Türkçe dili olmasada olur PC üzerinden kurulabilen k30 4g firmware linki olan yok mu arkadaşlar.
Nereye baktiysam hep twrp üzerinden kurulum yapılan var ben factory reset atamadığim için bana flashtool ile yüklenebilen firmware linki arıyorum teşekkür ederim

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Öncelikle teşekkür ederim geri dönüş için.
Cihaza miui 11 rom kurdum twrp ile ama factory reset aatamıyorum erorr veriyor otomatik olarak cihaz açılışta kalıyor flash tool ile firmware atayım diyorum indirdiğim her firmwarede missmathing gibisinden anladığım kadarıyla cihaza uyumlu firmware uyarısı veriyor içine ettiğim cihazına nasıl yazılım atacağım Allah bullak oldum walahi 5gde modeli var diye neyin ne olduğunu anlamak imkansız bendeki 4g poco X2 modeli delirdim Kendi Halime gülüyorum elinde Türkçe dili olmasada olur PC üzerinden kurulabilen k30 4g firmware linki olan yok mu arkadaşlar.
Nereye baktiysam hep twrp üzerinden kurulum yapılan var ben factory reset atamadığim için bana flashtool ile yüklenebilen firmware linki arıyorum teşekkür ederim
Mi Flash ile temiz kurulum yapın firmware yüklü gelir

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Sorun orada zaten missmathing gibisinden hata veriyor flashtool yani anladığım kadarıyla anakarta uyumlu olmayan firmware anlamına geliyormuş verdiği hata sorunumu çözemedim bir türlü bu yüzden Xiaomi cihazlara yabancı değilim ama bu cihazın flashtool ile yüklenebilen firmwaresini bulamadım bulduğumda ingilizce olarak anakarta uyumlu değil hatası veriyor

ynsemrkn51

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus emre
Cihazım
Redmi k30 poco
Konular
70
Selam başka bir konu daha açtım ama ona çözüm gelmeyecek gibi düşüncem.
Pc üzerinden poco X2/k30 4g cihaza PC üzerinden sorunsuz kurulum yapabileceğim firmware ve flashtool linki vermeniz mümkün mü arkadaşlar.
Ben indirdim hep twrp üzerinden var miui 12 yüklü olduğu için twrp kabul etmedi en sorunsuz kurulum sıfırdan kurayım diyorum elinin altında link olan paylaşırsa çok sevinirim teşekkür ederim şimdiden
bunu bi denermisiniz miui 12

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Teşekkür ederim sorun çözüldü konu kilit lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt