Soru k20pro ekran sorunları

Memo.4734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammed
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
5
selam aleyküm
cihazı yeni aldım mi8 buna geçiş yaptım da sanki ekranda sıkıntılar var yani oyun içinde çok takılıyor harket hızı falan
poco gibi sıkıntılı olmasın bu telefon yani gerçekten böyle bişey varsa hemen satalım daha iyi

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
selam aleyküm
cihazı yeni aldım mi8 buna geçiş yaptım da sanki ekranda sıkıntılar var yani oyun içinde çok takılıyor harket hızı falan
poco gibi sıkıntılı olmasın bu telefon yani gerçekten böyle bişey varsa hemen satalım daha iyi
Cihaz yeni olduğu için bazı yazılımsal sıkıntılar çektim hepsini çözdüm ben. Fakat ekran ile ilgili bir problem yaşamadım.

Oyla:

Memo.4734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammed
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz yeni olduğu için bazı yazılımsal sıkıntılar çektim hepsini çözdüm ben. Fakat ekran ile ilgili bir problem yaşamadım.
kare hızı yani 60fps oyunlarda aşırı ağır üç parmakla oynayamıyor anlatabildim mi hocam

Oyla:

mystico

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Fizyoterapist
Konular
15
Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Oyla:

Memo.4734

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
muhammed
Cihazım
xiaomi mi 8
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu gerçekten anlamadım. Dün pubg oynadım Bir kaç el bir sorun yaşamadım
çok geç basıyor yani kare hızı aşırı yavaş mi8 de öyle bir sıkıntı yaşamadım acaba sıkıntı telefonda mı

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
çok geç basıyor yani kare hızı aşırı yavaş mi8 de öyle bir sıkıntı yaşamadım acaba sıkıntı telefonda mı
Hocam ben mi 8, oneplus 6t, daha sonrada bu cihazı aldım. Birsey hissetmedim ama çok fazla oyun oynayan birisi değilim daha ilk defa dün denedim. Bilen birileri yardımcı olacaktir.

Oyla:

Potatoe

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
29
selam aleyküm

Bendede mi 9t Pro var Ekrana ilk dokunma aninda parmaginizi hareket ettirmeye basladiginizda ilk bir iki milimetre ekran duyarsız kalmakta. Parmağınızı hareket ettirmeye devam ederseniz dokunmatik tepki verip calismaya basliyo. Bu durum yakin catismalarda belli olmuyo ama uzaktaki adami durbunle nisanlamak işkence son kullandığın parmağın hassasiyet algısı bozuluyor. Bu sorunu hala çözemedim telefonu aldığım kişiye geri yolluycam pazartesi siz çözebildinizmi?

Oyla:
Üst Alt