Yardım k20 pro premium rom hakkında

kaanbakir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kaan
Cihazım
k20 pro premium
Konular
1
hepinize iyi geceler arkadaşlar.benim cihazım k20 pro premium ve miui global 11.0.1.0 kararlı rom mevcut. az önce bildirim geldi güncelleme geldi diye. cihaza twrp yüklü ancak çok hakim olmadıgım için detayları bilmiyorum. imei atılan cihaza twrp üzerinden güncelleme veya rom yükleme işlemi yapılırken dikkat etmek gereken bir husus var mı? imei işlemi zarar görür mü? yedekleme vs yapmak gerekir mi? saygılar,iyi geceler
gelen güncelleme: miui v11.0.2 qfkmixm

Theo7

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
uls
Cihazım
Mi Note 3
Konular
10
hepinize iyi geceler arkadaşlar.benim cihazım k20 pro premium ve miui global 11.0.1.0 kararlı rom mevcut. az önce bildirim geldi güncelleme geldi diye. cihaza twrp yüklü ancak çok hakim olmadıgım için detayları bilmiyorum. imei atılan cihaza twrp üzerinden güncelleme veya rom yükleme işlemi yapılırken dikkat etmek gereken bir husus var mı? imei işlemi zarar görür mü? yedekleme vs yapmak gerekir mi? saygılar,iyi geceler
gelen güncelleme: miui v11.0.2 qfkmixm
Efs yediğiniz mutlaka olsun pcye alın o yedeği
Tam twrp yedeginiz de pcye alin bir problem olursa geri dönüşü olur.
Twrp den global veya custom rom atmak IMEI için problem olmaz

Oyla:

kaanbakir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
kaan
Cihazım
k20 pro premium
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Efs yediğiniz mutlaka olsun pcye alın o yedeği
Tam twrp yedeginiz de pcye alin bir problem olursa geri dönüşü olur.
Twrp den global veya custom rom atmak IMEI için problem olmaz
hocam cevap için teşekkür ederim. twrp üzerinden yedek alırken hata mesajı veriyor. Can not create '/data/media/0/TWRP' folder (Required key not available). Failed to make backup folder." şeklinde. reboot diyince sorunsuz açıldı telefon. yedek alamadıgım için güncelleme yapmadım.

Oyla:

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Ek
hocam cevap için teşekkür ederim. twrp üzerinden yedek alırken hata mesajı veriyor. Can not create '/data/media/0/TWRP' folder (Required key not available). Failed to make backup folder." şeklinde. reboot diyince sorunsuz açıldı telefon. yedek alamadıgım için güncelleme yapmadım.
Ekran kilidi ve parmak izi şifresini kaldırın sonra twrp ye girin

Oyla:
Üst Alt