- Adım
- Serdar
- Cihazım
- Xiaomi mi mix 3
- Konular
- 26
arkadaşalar merhaba uzuuuun yıllardır k20 pro kullanmaktayım eu rom olsun stable rom olsun herşeyi denedim hatta şu aralar ghost rom ve şu an miui ori kullanmaktayım aslında sevdim ama gerek asistan olsun gerek arama problemleri olsun sıkıntı yaşamaktayım. yıllardır saf android deneyimi yaşamak istiyorum ama menusünden nefret ettiğim için geçme cesaretim olmamıştı.
sizlerden cevap almak istediğim bir kaç sorum olacak.
en güncel ve saf k20 pro ile uyumlu android 13 versiyonu var mı? (güncellik ve ios menü takıntım var.)
ios'u bırakıp miui'a geçmemin tek nedeni ios benzeri menüsünün olmasıydı. bu saf androidlere miui menusu başlatıcı olarak eklenmez mi? ya da benzere bir app ile bu sorun çözülemez mi?
geçiş yaptığım zaman miui buluta attığim notlar vs. yedeklerimi nasıl çekerim?
miui deneyimi olarak hangi özelliklerden kısıtlanmış olurum? (miui da olup aosp lerde olmayan neler vardır?
şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkürler.
sizlerden cevap almak istediğim bir kaç sorum olacak.
en güncel ve saf k20 pro ile uyumlu android 13 versiyonu var mı? (güncellik ve ios menü takıntım var.)
ios'u bırakıp miui'a geçmemin tek nedeni ios benzeri menüsünün olmasıydı. bu saf androidlere miui menusu başlatıcı olarak eklenmez mi? ya da benzere bir app ile bu sorun çözülemez mi?
geçiş yaptığım zaman miui buluta attığim notlar vs. yedeklerimi nasıl çekerim?
miui deneyimi olarak hangi özelliklerden kısıtlanmış olurum? (miui da olup aosp lerde olmayan neler vardır?
şimdiden yapacağınız yorumlar için teşekkürler.