- Adım
- Cemal Can
- Cihazım
- Mi 9t Pro
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 39
Güncel bir şekilde MIUI Pro rom kullanan var mı ekran süresi stabilitesi nasıl eksileri artıları nelerdir ?
Ben kullanıyorum herhangibi bir sıkıntısı yok özellestirmesi en iyi rom diyebilirim denemeden bilemezsin...Güncel bir şekilde MIUI Pro rom kullanan var mı ekran süresi stabilitesi nasıl eksileri artıları nelerdir ?
Mi 9T Pro'dan önce Mi Max 2 vardı onda kullanıyordum özelleştirmesi felan normale göre bir tık daha fazla olduğunu biliyorum fakat Mi 9T Pro'da ki stabilitesini şarj durumunu ekran süresini felan merak ettim hocam.Ben kullanıyorum herhangibi bir sıkıntısı yok özellestirmesi en iyi rom diyebilirim denemeden bilemezsin...
Bence iyi sana fikir olacaksa bakabilirsin fotoyaMi 9T Pro'dan önce Mi Max 2 vardı onda kullanıyordum özelleştirmesi felan normale göre bir tık daha fazla olduğunu biliyorum fakat Mi 9T Pro'da ki stabilitesini şarj durumunu ekran süresini felan merak ettim hocam.
Teşekkür ederim hocam en kısa zamanda bağış yapıp deneyeceğimBence iyi sana fikir olacaksa bakabilirsin fotoya
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yanlız ben bağış yapmadım patch versiyonunu kullanıyorum...formda var bi deneTeşekkür ederim hocam en kısa zamanda bağış yapıp deneyeceğim![]()
Yanlız ben bağış yapmadım patch versiyonunu kullanıyorum...formda var bi dene![]()
Hayır güncel degil...bu konuyu inceleyerek bulabilirsin.güncel versiyon mu bu link verir misiniz ?
Hayır güncel degil...bu konuyu inceleyerek bulabilirsin.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir[/URL]