Yardım K20 pro karıncalı ekran

muratayozen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
10.3.16
Telefon Modeli
K20 pro çin
Bootloader Kilidi
Açık
Görselde görüldüğü üzere ekran bu şekilde kaldı cihazı sıfır aldım global rom yükledim forum üzerinden paylaşan kişi "TRABZONLU" romla bir ilgisi var mı bilmiyorum fakat hiç bir şekilde işlem yapamıyorum. Bu ikinci kez oluyor ilk seferde kendi kendine düzeldi 1-2 saat içinde, fakat şuan geceden beri yani aşağı yukarı 12 saattir bu şekilde. Konu hakkında bir fikri olan yardımcı olursa sevinirim.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

eastblood

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
RED mi K20 Pro
Konular
23
Kendisine danıştın mı hiç?

Oyla:

nigzes1907

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezgin
Cihazım
Mi 12 S Ultra
Konular
17
Bu konuyu denemelisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro Global Kararlı MIUI 10 V10.3.2.0.PFKMIXM
System
°Updated Android Security Patch to August 2019. Increased system security.
Android Güvenlik Düzeltme Eki Ağustos 2019'a güncellendi. Sistem güvenliğinin arttırılması.
Güncelleme yöntemleri:

1) OTA yolu ile yazılımın size ulaşmasını bekleyebilirsiniz.
2) Aşağıda bulunan Recovery indirme bağlantısı üzerinden zip uzantılı dosyayı indirip cihaz güncelleyici menüsünden dosyayı göstererek yükleyebilirsiniz.
3) Cihazınızın Bootloader kilidi açık ise Fastboot indirme bağlantısı üzerinden ilgili dosyayı indirip MI Flash yazılımı ile cihazınıza yükleyebilirsiniz.

MiFlash 2016.04.01.0 64Bit

OTA indirme bağlantısı;

Recovery indirme bağlantısı;

Fastboot indirme bağlantısı;

NOT: Şahsım ve miuiturkiye.net yöneticileri sorumluluk asla kabul etmemektedir ! Cihazınızın başına gelebilecek hasardan asla sorumluluk kabul edilmemektedir.

Oyla:

muratayozen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom sahibine sormadım sorunun romla mi yada donanımla mi alakalı olup olmadığına dair herhangi bir emare yok çünkü.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Hocam bu sorun rom dan daha çok donanım ile alakalı gibi duruyor. Ekranı 75hz ye ocerlock edenlerden biri misiniz? O filan yol açmış olabilir mi

Oyla:

muratayozen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu sorun rom dan daha çok donanım ile alakalı gibi duruyor. Ekranı 75hz ye ocerlock edenlerden biri misiniz? O filan yol açmış olabilir mi

Hayır hocam kesinlikle öyle bir işlem uygulamadim cihaza. Şöyle anlatayım size dün gece YouTube üzerinden video izlerken başladı antenli TV nin anteni bozulurda TV görüntüsünde kaymalar olur aynı o şekilde başladı bir süre stabil çalıştı sonra tekrar etti bu durum 5-6 kez tekrarladı sonunda sadece görselde görünen şekilde kaldi. Ha bu arada sadece YouTube değil Instagram facebook ve ana ekranda da durum aynıydı.

Oyla:

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Hayır hocam kesinlikle öyle bir işlem uygulamadim cihaza. Şöyle anlatayım size dün gece YouTube üzerinden video izlerken başladı antenli TV nin anteni bozulurda TV görüntüsünde kaymalar olur aynı o şekilde başladı bir süre stabil çalıştı sonra tekrar etti bu durum 5-6 kez tekrarladı sonunda sadece görselde görünen şekilde kaldi. Ha bu arada sadece YouTube değil Instagram facebook ve ana ekranda da durum aynıydı.
Cihaz ekranı açıkken güç düğmesi ve ses kısma tuşuna ikisine aynı anda basılı tutarsaniz cihaz titreyecek o zaman tuşları bırakın Fastboot mide ekranı gelecek. Eğer o titredikten sonrada karıncalı olursa sorun donanımdan. Ama fastboot ekranı gelirse sorunsuz şekilde sorun romdandir.

Oyla:
Üst Alt