Soru K20 pro hangi rom olmalı?

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil 11.0.1.0
Telefon Modeli
K20 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
11.0.1.0 Global stabil sürümdeyim, bu romda ki şarj sıkıntısı ve cihazdaki ılımalar iyice bunalttı beni.Sizce eski 10.3.2.0'a mı dönsem daha iyi olur,yoksa Eu 11.0.3.0'a mı geçsem daha iyi olur?

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Custom rom yüklerseniz silinmez. Ancak global rom yüklerseniz silinir. Global rom kurup silinmemesini istiyorsanız rom yükledikten sonra Magisk yüklemek gerekir.
Hocam ben birşeyi daha merak ediyorum çok önemli bir detay değil ama herkeste aynı şey oluyor mu diye merak ettim...Normal global romda sıfırdan kurulum yaptığımızda 117 gb boş olarak geliyor, ama xiaomi.eu'da 109 gb olarak geliyor.Merak ettiğim yani wipe data chache kısmında eksik yaptığım birşey mi var...

Oyla:

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Hocam ben birşeyi daha merak ediyorum çok önemli bir detay değil ama herkeste aynı şey oluyor mu diye merak ettim...Normal global romda sıfırdan kurulum yaptığımızda 117 gb boş olarak geliyor, ama xiaomi.eu'da 109 gb olarak geliyor.Merak ettiğim yani wipe data chache kısmında eksik yaptığım birşey mi var...
Rom arayışında iseniz kesinlikle miroomu deneyin bence gayet akıcı ve batarya iyi

Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Rom arayışında iseniz kesinlikle miroomu deneyin bence gayet akıcı ve batarya iyi
Şuanda xiaomi.eu'ya geçmiş bulunmaktayım.Tabiiki de bu işler birazda görecelidir ama yinede sorayım miroom daha mı iyi xiaomi.eu'ya göre ?Benim bu romu tercih etmemdeki sebep ekstra özelleştirmeler var birde şarjı iyi dendi.Benim en çok önem verdiğim şey şarj.

Oyla:

Nurullah6547

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
NURULLAH
Cihazım
Redmi k20 pro
Konular
6
Şuanda xiaomi.eu'ya geçmiş bulunmaktayım.Tabiiki de bu işler birazda görecelidir ama yinede sorayım miroom daha mı iyi xiaomi.eu'ya göre ?Benim bu romu tercih etmemdeki sebep ekstra özelleştirmeler var birde şarjı iyi dendi.Benim en çok önem verdiğim şey şarj.
Aslında rom hastalık gibi bir defa değiştirdin mi hep değiştirmek istiyor insan

Oyla:

midnight

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Aslında rom hastalık gibi bir defa değiştirdin mi hep değiştirmek istiyor insan
Aynen öyle fazlasıyla katılıyorum.Şuanda sürekli rom değiştirip duruyorum ama bir yerde sabit kalmak istiyorum böyle göçebe hayatı gibi oluyor :) Telefona birşeyler kurmuyorum bile her an değişebilirim diye ve bu durum cidden sıktı :)

Oyla:
Üst Alt