Soru K20 Pro dan Mi 9t ye geçilir mi?

Ordan Geçenbay

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erhan
Cihazım
K20 PRO
Konular
24
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
EU 11.01
Telefon Modeli
K20 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Genelde tersi sorulur ama ben bunu merak ediyorum.
Almışken iyisini alayım deyip bütçemi zorlayarak K20 pro (6/64 kırmızı) modelini aldım. Telefonda sadece video izliyorum ve intetnette geziyorum. Oyun oynamıyorum, kamera ile hiç işim yok neredeyse, sosyal medya kullanmıyorum denilebilir.
Netflix çok kullandığım için L1 sertifikası yüzünden HD izleyemiyorum zaman zaman canımı sıkıyor (bu arada bl kilit açılıp,imei işlemi yapılip, custom rom yüklenince 9t de Netflix HD izlenmeye devam ediyor mu? Etmiyorsa zaten geçiş yapmayacağım.)
Telefonun tasarımı vs çok hoşuma gittiği ve telefonun özellikleri bana fazla olduğu için 9t ye mi geçsem diyorum. Üste alacağım parayla başka ihtiyaçlarımı karsilarim diye düşünüyorum.
Mi 9 lite da hoşuma gitti aslında.
Böyle bir değişiklik yapsam pişman olur muyum? Siz ne dersiniz?

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Genelde tersi sorulur ama ben bunu merak ediyorum.
Almışken iyisini alayım deyip bütçemi zorlayarak K20 pro (6/64 kırmızı) modelini aldım. Telefonda sadece video izliyorum ve intetnette geziyorum. Oyun oynamıyorum, kamera ile hiç işim yok neredeyse, sosyal medya kullanmıyorum denilebilir.
Netflix çok kullandığım için L1 sertifikası yüzünden HD izleyemiyorum zaman zaman canımı sıkıyor (bu arada bl kilit açılıp,imei işlemi yapılip, custom rom yüklenince 9t de Netflix HD izlenmeye devam ediyor mu? Etmiyorsa zaten geçiş yapmayacağım.)
Telefonun tasarımı vs çok hoşuma gittiği ve telefonun özellikleri bana fazla olduğu için 9t ye mi geçsem diyorum. Üste alacağım parayla başka ihtiyaçlarımı karsilarim diye düşünüyorum.
Mi 9 lite da hoşuma gitti aslında.
Böyle bir değişiklik yapsam pişman olur muyum? Siz ne dersiniz?
Boatloader açık hiç bir telefonda netflix hd izlenmiyor hocam

Oyla:

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Bootloader kilidini miflash tool ile kapatsak da netflix izlenebilir mi hocam? Bazı arkadaşlar kilidi kapatsam da netflix düzelmedi diye yazmış başka konularda

Redmi K20 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt