- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- Note 6 pro
- Konular
- 27
Hocam aosp kernellerde gayet iyi ve performanslı calışıyor sovyet olsun bool-x olsun kullandığım firefenix kernel olsun baya iyi kerneller varKeşke candy customlara yüklense geçsek. Arrow ve nusantara kullanmak çok hoşuma gidiyor.
Hocam bahsettiğiniz karneller bu sitede yok sanırım ve ben başka siteden bakmıyorum hiçbir mod, karnel yada rom'a, kurulumda sıkıntı yaşarım diye. Bahsettiğiniz karnelleri nereden bulabilirim? Ve bahsettiğiniz nusantaraos 4.7 burdada yok sanırım.Hocam aosp kernellerde gayet iyi ve performanslı calışıyor sovyet olsun bool-x olsun kullandığım firefenix kernel olsun baya iyi kerneller var
Hocam birdeHocam bahsettiğiniz karneller bu sitede yok sanırım ve ben başka siteden bakmıyorum hiçbir mod, karnel yada rom'a, kurulumda sıkıntı yaşarım diye. Bahsettiğiniz karnelleri nereden bulabilirim? Ve bahsettiğiniz nusantaraos 4.7 burdada yok sanırım.
Hocam firefenix kernel kurdum ve gpu overclocklu undervolt yaptım gpu güncellemesi ile scoru o kadar yükselttimHocam bahsettiğiniz karneller bu sitede yok sanırım ve ben başka siteden bakmıyorum hiçbir mod, karnel yada rom'a, kurulumda sıkıntı yaşarım diye. Bahsettiğiniz karnelleri nereden bulabilirim? Ve bahsettiğiniz nusantaraos 4.7 burdada yok sanırım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam birdeMedyaları görmek için kayıt olmalısınızburadaki video'da sanırım geliştirici 511 bin score almış sizin 80 bin fazla almanız karnel sayesindeyse eğer gerçekten aşırı merak ettim karneli şimdi.