Yardım joyeuse video

bonzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
türkalp
Cihazım
xiaomi
Konular
3
joyeuse youtube'da 4k videoları izleyemiyorum.yani herhangi bir 4k videoyu açtığımda çözünürlük ayarlarında 1080p üzeri seçenek yok.
yardım lazım.

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
VP9 decoder desteği olması gerekiyormuş mobil cihazda seyredebilmek için. Bi sitede okumuştum. İsterseniz cihazınız rootlu ise bir çözüm sunmuşlar ama mobil cihazda 4k çözünürlük çok gerekli mi bilmiyorum.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
4K açılsa bile izleyemezsiniz. Telefonunuzun ekranı en fazla 1080p destekliyor. Boş yere veri harcamış olursunuz sadece.

Oyla:

bonzo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
türkalp
Cihazım
xiaomi
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam joyeuse telefonlar 4k video kayıt yapabilme özelliğine sahip.yani 4k videoları göstermeme gibi bi lüksü yok.bu arada artık benim joyeuse ile youtube 4k videoları 2160p çözünürlükte izleyebiliyorum.
:)

Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
4K açılsa bile izleyemezsiniz. Telefonunuzun ekranı en fazla 1080p destekliyor. Boş yere veri harcamış olursunuz sadece.

Alakası yok 4K'ya aldığınızda bariz görüntü kalitesi kendini belli ediyor. Kendinizde test edebilirsiniz.

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Alakası yok 4K'ya aldığınızda bariz görüntü kalitesi kendini belli ediyor. Kendinizde test edebilirsiniz.
Benim gözlerimde problem var galiba... Bir göz doktoruna görünsem iyi olacak :D

Şaka bir yana Muradovs hocam telefondaki her bir pikselde aynı anda birden fazla renk gösterilmedği sürece söylediğiniz pek geçerli değil. Bildiğim kadarıyla da hem amoled ekranlarda hem de ips ekranlarda şu an böyle bir teknoloji yok ve olması da olası değil. Size daha kaliteli görünmesi ya placebo etkisinden kaynaklı olur ya da 1080p denilen video gerçek 1080p değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam joyeuse telefonlar 4k video kayıt yapabilme özelliğine sahip.yani 4k videoları göstermeme gibi bi lüksü yok.bu arada artık benim joyeuse ile youtube 4k videoları 2160p çözünürlükte izleyebiliyorum.
:)

4K Videoları elbette gösterir ama siz 4K çekseniz bile telefondan 1080p çözünürlükte izlersiniz. Gerçek 4K izleyebilmek için 4K destekli bir cihaza ihtiyacınız var.

Ya da şöyle düşünün 720p televizyon 1000 ₺ iken 4K tv 5000₺... Madem 4K yayın aldığımızda görüntülenen cihaz fark etmiyor bu kadar insan neden bir Mi Box 4K alıp da 720p televizyonda 4K izlemek yerine televizyonu da 4K alıyor... Ya da neden firmalar 8K televizyon üretmek için bu kadar arge yapıyorlar milyarlarca dolar harcıyorlar.

Son düzenleme:
Oyla:

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Benim gözlerimde problem var galiba... Bir göz doktoruna görünsem iyi olacak :D

Şaka bir yana Muradovs hocam telefondaki her bir pikselde aynı anda birden fazla renk gösterilmedği sürece söylediğiniz pek geçerli değil. Bildiğim kadarıyla da hem amoled ekranlarda hem de ips ekranlarda şu an böyle bir teknoloji yok ve olması da olası değil. Size daha kaliteli görünmesi ya placebo etkisinden kaynaklı olur ya da 1080p denilen video gerçek 1080p değildir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

4K Videoları elbette gösterir ama siz 4K çekseniz bile telefondan 1080p çözünürlükte izlersiniz. Gerçek 4K izleyebilmek için 4K destekli bir cihaza ihtiyacınız var.

Ya da şöyle düşünün 720p televizyon 1000 ₺ iken 4K tv 5000₺... Madem 4K yayın aldığımızda görüntülenen cihaz fark etmiyor bu kadar insan neden bir Mi Box 4K alıp da 720p televizyonda 4K izlemek yerine televizyonu da 4K alıyor... Ya da neden firmalar 8K televizyon üretmek için bu kadar arge yapıyorlar milyarlarca dolar harcıyorlar.

Tabi ki hocam göremeyiz ama yani nasıl diyim keskinlik efekti olur ya videolar daha keskin gözüküyor tabi gerçek 4K değil ama keskinlikten ötürü bi tık daha iyi gözükebiliyor. Costa Rica 4K HDR videosu var mesala o videoda kendiniz de deneyebilirsiniz.

Oyla:

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
VP9 decoder desteği olması gerekiyormuş mobil cihazda seyredebilmek için. Bi sitede okumuştum. İsterseniz cihazınız rootlu ise bir çözüm sunmuşlar ama mobil cihazda 4k çözünürlük çok gerekli mi bilmiyorum.
Linke baktım, işin ilginç yanı benim poco f1 de full hd ekran var ama build prop editor dan bakınca ultra hd görünüyor :D
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt