arkadaşlar telefon alcam fakat düşündüğüm cihazda jiroskop sensörü yok bu ne gibi sorun yaratır
zRespoweR Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Yunus Emre Cihazım Redmi Note 10S Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 9 Ağustos 2017 Konular 6 Mesajlar 21 Tepkime puanı 2 Puanları 3 10 Ağustos 2018 #1 arkadaşlar telefon alcam fakat düşündüğüm cihazda jiroskop sensörü yok bu ne gibi sorun yaratır
muhammdhrn Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım M.Harun Cihazım Xioami Mİ 8 Yaş 24 Konum Sivas Katılım 11 Temmuz 2018 Konular 12 Mesajlar 37 Tepkime puanı 1 Puanları 8 10 Ağustos 2018 #2 Hocam bildiğim kadarıyla Cihazın yön sensörü; mesela ekranı yan döndürdüğünüzde ekranın dönmesi pusula vs.. gibi alcagınız cihaz ne ?
Hocam bildiğim kadarıyla Cihazın yön sensörü; mesela ekranı yan döndürdüğünüzde ekranın dönmesi pusula vs.. gibi alcagınız cihaz ne ?
zRespoweR Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Yunus Emre Cihazım Redmi Note 10S Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 9 Ağustos 2017 Konular 6 Mesajlar 21 Tepkime puanı 2 Puanları 3 10 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 muhammdhrn' Alıntı: Hocam bildiğim kadarıyla Cihazın yön sensörü; mesela ekranı yan döndürdüğünüzde ekranın dönmesi pusula vs.. gibi alcagınız cihaz ne ? Genişletmek için tıkla ... mesela asphalt gibi oyunlarda sıkıntı yaratır mı ekran döndürerek oynamada
muhammdhrn' Alıntı: Hocam bildiğim kadarıyla Cihazın yön sensörü; mesela ekranı yan döndürdüğünüzde ekranın dönmesi pusula vs.. gibi alcagınız cihaz ne ? Genişletmek için tıkla ... mesela asphalt gibi oyunlarda sıkıntı yaratır mı ekran döndürerek oynamada
U Umutcan Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım Umut can Cihazım Smg900f Yaş 27 Konum Hatay Katılım 29 Haziran 2017 Konular 18 Mesajlar 85 Tepkime puanı 12 Puanları 8 10 Ağustos 2018 #4 Hayır onu ivmeölçer ile de yapıyor telefon ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zRespoweR Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Yunus Emre Cihazım Redmi Note 10S Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 9 Ağustos 2017 Konular 6 Mesajlar 21 Tepkime puanı 2 Puanları 3 10 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Umutcan' Alıntı: Hayır onu ivmeölçer ile de yapıyor telefon ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... sağolasın reis
Umutcan' Alıntı: Hayır onu ivmeölçer ile de yapıyor telefon ONEPLUS A5010 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Genişletmek için tıkla ... sağolasın reis
tanertuna2687 Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım taner Cihazım Poco f5 pro Meslek Yönetici Konum istanbul Katılım 26 Ekim 2017 Konular 28 Mesajlar 930 Tepkime puanı 503 Puanları 108 12 Ağustos 2018 #6 Sadece vr gözlük kullanamazsın hepi topu. Çok elzem mi tartışılır. Bugüne kadar hiç kullanmadım eksikliğini de hiç hissetmedim. zRespoweR
Sadece vr gözlük kullanamazsın hepi topu. Çok elzem mi tartışılır. Bugüne kadar hiç kullanmadım eksikliğini de hiç hissetmedim. zRespoweR
ercmaster Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Ercan Cihazım mi5s Konum istanbul Katılım 28 Kasım 2016 Konular 17 Mesajlar 1.043 Tepkime puanı 1.043 Puanları 138 12 Ağustos 2018 #7 Elektronik resim sabitleme için de ois yoksa gyro kullanılabiliyor.
zRespoweR Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Yunus Emre Cihazım Redmi Note 10S Yaş 26 Konum İstanbul Katılım 9 Ağustos 2017 Konular 6 Mesajlar 21 Tepkime puanı 2 Puanları 3 12 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 sağolun