Soru Jbl go'nun(2w) Mi Pocket speaker 2'ye (5w) üstünlüğü

Superkahrmn

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Xiaomi Mi Note3
Konular
40
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 2 hafta önce 60 TL civarına satılan xiaomi'nin 5 cm çapında mini Bluetooth hoparlörünü aldım. Boyutlarına göre tatmin edebilecek kadar bir ses veriyor ve şık bir cihazdı. Ben daha fazla ses istediğim için çok beğenen bir arkaşıma sattım. Daha sonra daha büyük olduğunu görerek ve ses yüksekliği ihtiyacımı daha iyi karşılayabileceğine inanarak çok da araştırmadan 110 TL civarına Xiaomi mi pocket speaker 2 yi sipariş verdim( Jbl go da alabilirdim ancak ayakkabım, saatim, telefonum gibi çoğu şeyim xiaomi olduğu için xiaomi ile devam etmek istedim)

Ürün elime ulaştığında basları ve batarya performansı dışında mini versiyondan pek bir fark göremedim, mini versiyon 2w gücünde bu ise 5w gücünde yani bu nasıl oluyor.

Aynı şekilde Jbl go sahibi olan arkadaşım ile yaptığımız karşılaştırma ile de 3w güç çıkışı veren Jbl go nun xiaomi ye karşı olan ses yüksekliğindeki farkını da görüp neden acaba 50 lira fazla para verdim diye düşünmedim değil.

Sizce 5w olmasına rağmen daha az ses yüksekliği sunması xiaomi tarafından yapılan bir seçim mi, çünkü mini versiyon 2w olmasına rağmen yakın miktarda ses yüksekliği sunuyor.

Ekli dosyalar

• IMG_20180507_183757_HHT.jpg
    IMG_20180507_183757_HHT.jpg
    731 KB · Görüntüleme: 8
  • IMG_20180504_172207_HHT.jpg
    IMG_20180504_172207_HHT.jpg
    465 KB · Görüntüleme: 8
Üst Alt