Sohbet İzmir Optimum Mi Store'a açık çağrımdır

• Konbuyu başlatan Frager
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 3
  • Görüntüleme 415

Frager

GaraGaraGa!
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 6
Konular
7
İzmir optimum avm'ye açılan mi store için başta çok sevindik, ben ve xiaomi takipçisi arkadaşlarım.Fakat açıldığından beri 2 defa girdim, girmemle çıkmam bir oldu bir daha uğramadım.

Diğer mağazaları bilmiyorum ancak, 20-30 m2 lik mağzada 3-4 eleman var, içeri adım atınca hemen insanın yanında bitiveriyorlar.Belki yardımcı olmak istiyorlar ancak bu çok itici bir durum.Ben zaten yardım isteyecek olsam bunu dile getiririm.Ağız tadıyla telefonları kurcalayıp test edemedikten sonra buraya mağaza açılmasının pek bir önemi kalmıyor.Zaten siteler inceleme yazı ve videolarıyla dolu, üstelik cevabını bildiğim fakat yanımda boş boş durmasın diye soru sorduğum görevliler genelde alakasız cevaplar veriyorlar.Telefon dışındaki cihazların batarya kapasitesidir, işleyişidir, bilimum özelliklerini sorsan aval aval bakıyorlar.Bilmeyen adama tel için ui'nin özelliklerinden, diğer cihazların detaylarından bahsey madem çok heveslisin müşteriyi darlamaya.Gerçekten hayret ediyorum.Lütfen çalışan sayınızı ya düşürün yada başka bir meşgale bulun müşteriler istemeden, darlamasınlar...Şuan mi 9t ve mi note 10 arasındayım cihazları tecrübe etmek istiyorum ancak bunu rahatça gerçekleştireceğim bir mağaza bulamıyorum.

TheMax

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mesut
Cihazım
Mi Max Prime
Konular
20
Daha geçenlerde gittim. Şemsiye almak için. Bu site uzerindeki fiyatla magzadaki fiyat arasında fark vardı. Sebebini sordum o web sitesi bizim değil dedi :) nasil yani gormuyormusunuz miuiturkiye.net yaziyor dedim bastan yazip girdim. Verdiği cevabı dinelyin; market.miuiturkiye.net yaziyor o bizim sitemiz değil dedi :D düşününböyle bir bilgisiz satıcı... Şemsiyeyi almadan çıktım.

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
İzmir optimum avm'ye açılan mi store için başta çok sevindik, ben ve xiaomi takipçisi arkadaşlarım.Fakat açıldığından beri 2 defa girdim, girmemle çıkmam bir oldu bir daha uğramadım.

Diğer mağazaları bilmiyorum ancak, 20-30 m2 lik mağzada 3-4 eleman var, içeri adım atınca hemen insanın yanında bitiveriyorlar.Belki yardımcı olmak istiyorlar ancak bu çok itici bir durum.Ben zaten yardım isteyecek olsam bunu dile getiririm.Ağız tadıyla telefonları kurcalayıp test edemedikten sonra buraya mağaza açılmasının pek bir önemi kalmıyor.Zaten siteler inceleme yazı ve videolarıyla dolu, üstelik cevabını bildiğim fakat yanımda boş boş durmasın diye soru sorduğum görevliler genelde alakasız cevaplar veriyorlar.Telefon dışındaki cihazların batarya kapasitesidir, işleyişidir, bilimum özelliklerini sorsan aval aval bakıyorlar.Bilmeyen adama tel için ui'nin özelliklerinden, diğer cihazların detaylarından bahsey madem çok heveslisin müşteriyi darlamaya.Gerçekten hayret ediyorum.Lütfen çalışan sayınızı ya düşürün yada başka bir meşgale bulun müşteriler istemeden, darlamasınlar...Şuan mi 9t ve mi note 10 arasındayım cihazları tecrübe etmek istiyorum ancak bunu rahatça gerçekleştireceğim bir mağaza bulamıyorum.
Müşteriyi daraltma ne yazık ki, tüm teknoloji mağazalarında geçerli. 3-5 katalog verisini ezberleyip, papağan gibi tekrarlayıp duruyorlar. Her müsteriyi hiç birşeyden anlamayan, istediğini değilde satılmayan ürünleri satmaya çalışarak bunaltıyorlar.

Poros

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Note 8 pro
Meslek
Müzisyen
Konular
9

Merhaba deneyim konusunda yardımcı olmak isterim
Gerek performans gerek kamera gerek pil konusunda note 10 daha iyi bir cihaz. Sırf optik görüntü sabitleyicisi var diye de 2-0 önden başlıyor bence

Üst Alt