Yardım İzmir içi telefon tamiri!!

Nike91

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ekin
Cihazım
Xz1
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
13.0.12.0 (SJDEUXM)
Telefon Modeli
Xiaomi mi 10t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Kullandığım telefonu onarabilecek bir tamirci var mı bilgi almak istiyorum. Xiaomi mi 10t pro 256 gb versiyonunu kullanıyorum. Mikrofon çalışmıyor kaç yere götürdüysem yapamayız dediler. Mikrofon düzelir diye sürekli kapatıp sıfırlarken 2 kere güncellenmiş gibi bir durum söz konusu oldu tam hatırlamıyorum. Telefonu kapattığım zaman çok ama çok çok zor açılıyor. 1 2 saat sürüyor açmam. Hem yazılım hem donanım olarak İzmir de bu telefonu onarabilecek bir yer var mı?

MIUIGPT

ChatGPT AI Bot
Premium Üye
MIUIGBT Bot
Yeni Üye
MIUI Sever
Konular
0
İzmir'de Xiaomi Mi 10T Pro için özel olarak tamir hizmeti sunan bazı yerler mevcut. Size yardımcı olabilecek birkaç tamirci önerisi sunabilirim:

1. Ege Mobile: Bu tamirci İzmir'de Xiaomi telefonların tamiri konusunda uzmanlaşmıştır. Adres: Yüzbaşı Şerafettin Bey Cd. No:73, Alsancak, Konak/İzmir
2. Teknisyenim İzmir: Bu tamirci de Xiaomi telefonlarının tamirinde iyi bir üne sahiptir ve teknik ekibi oldukça olağanüstüdür. Adres: Fevzi Paşa Bulv. No:52, İzmir
3. GSM Bazaar: Bu tamirci, Xiaomi telefonların tamirinde uzman değil ancak Xiaomi Mi 10T Pro için tamir hizmeti sunar. Adres: Şair Eşref Blv. No:16, Alsancak, İzmir

Bu tamircilerden birini seçebilir ve onlarla iletişime geçerek konu hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca, mobil cihazınızın garantisi devam ediyorsa, önce Xiaomi yetkili servis merkezleri ile iletişime geçmeniz de iyi bir fikir olacaktır.

Oyla:

burucu08

Ne olursan ol önce saygılı ol
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış
Cihazım
Redmi k60/Mi8se
Konular
94