Sohbet İyi Forumlar Dilerim.

• Konbuyu başlatan yonz
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 16
  • Görüntüleme 1K

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Selamın aleyküm,cümlemizin gecesi güzel olması dileği ile foruma giriş yapıyorum.Ben Yunus Emre, 2007-2011 de daha çok küçükken Nokia 6300, Samsung Monte sayesinde java ile başladım yerli,yabancı forumlardaki abilerimin yardımıyla, sonra Xperia Miro ile android e giriş yaptım iyiki onla yapmışım çünkü harbi sıkıntılı ve uğraştırıcı bir telefondu şimdiki gibi tek tıkla yada Samsung gibi odine at flash lasın modlamaları,romları ,karnelleri, düzeyinde değildi yada ben beceremeyip tek tek uğraşıyordum. (burda kızmayın haklı nedenlerim var çünkü. :) ) Tabi sonra Samsung Note 4 e geçince uzay çağına geçmiş gibi oldum o da kahrımı çok çekti dili olsa bayağı söylenir herhalde , 2 ay önce mecburiyetten ve fiyatı nedeniyle Redmi Note 7 ile sizin tabirinizle Xiaomi batağına düştüm ama buna dokunmayacağıma söz verdim kendime ,temizce, stabil şekilde gittiği yere kadar götürsün.(Dayanabilirsem tabiki.)Ama şunu söylemek isterimki bi afallamadım değil Xiaomi ye geçince alışacam ama yavaş yavaş hayırlısı ile ,herkeze iyi forumlar dilerim.
Bende xiaomi mi5s vardi. Yapmadığım islem. Kalmadi telefona. Islemci overclock mu dersin aklina ne gelirse. Suan mix2 var onada basladim eziyet çektirmeye. :) :) bence hic çekinme arastirma yapmak insana tecrübe kazandiriyor.

Fenomen69

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi note 6 pr
Konular
10
Öncelikle hoşgeldiniz foruma, Huawei mate 7' den sonra Xiaomi note 6 pro ile giriş yaptım ama profesyonel değilim kendi halinde bir kullaniciyim.senden öğreneceğim şeyler olacağı kesin.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Vakti iyi değerlendirmek her zaman çok iyi bir alışkanlıktır.
Kitap okunur, hobilerle uğraşılır.
Ancak cafe köşelerinde vakit geçirmektense hiç olmaz ise ROM işi ile uğraşmak bile çok faydalıdır.
Hem yararlı bir şey ile vakit geçirmiş oluyorsunuz hem de belki de gelecekte kendinize meslek seçmiş oluyorsunuz.

ertndrsn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Meslek
Ekonomist
Konular
76
Vakti iyi değerlendirmek her zaman çok iyi bir alışkanlıktır.
Kitap okunur, hobilerle uğraşılır.
Ancak cafe köşelerinde vakit geçirmektense hiç olmaz ise ROM işi ile uğraşmak bile çok faydalıdır.
Hem yararlı bir şey ile vakit geçirmiş oluyorsunuz hem de belki de gelecekte kendinize meslek seçmiş oluyorsunuz.
Ben hiç öyle düşünmüyorum hocam. Bu rom işi bir hastalık. :D

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Hoş geldiniz, bende rom atmiyim diyordum ama tutamıyorum kendimi haftada 3 rom değiştiriyorum.

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Ben hiç öyle düşünmüyorum hocam. Bu rom işi bir hastalık. :D
Hastalık var hastalık var.
iyi huylu hastalık diyelim..

Allah korusun, bir de kumar, içki hastalığına tutulduğunu, sabahtan akşama kadar kahvehanelerde kağıt oynama hastalığına tutulduğunu düşün. :))

yonz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
2
Tekrar hoşbuldum tüm mesajları alıntılayıp gereksiz metin içeri oluşturmak istemedim Samsung,Xperia gibi cihazlarda elimden geldiğince yardım ederim ve aslında gerçekten iyi huylu bir hobi benim için de ,tuğla olan cihazlar dışında.facepalm~~Idea~~(tuğla dediğim yine işe yarar parçalar farklı cihazlarda kullandım yada elimden parça parça çıkardım.)Ama cidden bir kere başlandığı zaman sonu gelmiyor ve bi süre sonra artık piyasadaki romlar sıkıyor ve o romları modlamaya başlıyor insan işte o kısmı en güzel kısmı yoruyor baş ağrıtıyor ama mod da olsa kendi emeğini katıyorsunya o keyif paşada yok.(Dün gece ne diyordum şimdi ne diyorum raydan çıktım 15 saatte wasntme~~haha--.)

Üst Alt