Selamın aleyküm,cümlemizin gecesi güzel olması dileği ile foruma giriş yapıyorum.Ben Yunus Emre, 2007-2011 de daha çok küçükken Nokia 6300, Samsung Monte sayesinde java ile başladım yerli,yabancı forumlardaki abilerimin yardımıyla, sonra Xperia Miro ile android e giriş yaptım iyiki onla yapmışım çünkü harbi sıkıntılı ve uğraştırıcı bir telefondu şimdiki gibi tek tıkla yada Samsung gibi odine at flash lasın modlamaları,romları ,karnelleri, düzeyinde değildi yada ben beceremeyip tek tek uğraşıyordum. (burda kızmayın haklı nedenlerim var çünkü.

) Tabi sonra Samsung Note 4 e geçince uzay çağına geçmiş gibi oldum o da kahrımı çok çekti dili olsa bayağı söylenir herhalde , 2 ay önce mecburiyetten ve fiyatı nedeniyle Redmi Note 7 ile sizin tabirinizle Xiaomi batağına düştüm ama buna dokunmayacağıma söz verdim kendime ,temizce, stabil şekilde gittiği yere kadar götürsün.(Dayanabilirsem tabiki.)Ama şunu söylemek isterimki bi afallamadım değil Xiaomi ye geçince alışacam ama yavaş yavaş hayırlısı ile ,herkeze iyi forumlar dilerim.