Yardım İthalatçı Garantili / TR Garantili Mi 8 Alımı

Gokbet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökberk
Cihazım
İphone 6
Konular
4
Herkese iyi akşamlar , konuyu umarım doğru açmışımdır. Benim bir sorum olacaktı , mi 8 almayı 1 aydır düşünüyorum ve doların düşmesiyle telefonun inmesini bekliyodum fakat şöyle bir soruyu araştırıyorum ama cevabını bulamadım. Hepsiburada üzerinden ithalatcı garantili adı altında satılan cihazaların garanti kapsamı hangi firmada nasıl garanti servisine gönderebiliyoruz? Sizce ithalatçı garantili cihaz almakmı 3300-3500 bandında yoksa TR garantil cihaz almak mı ? Tr garantili ürünler arasında KVK /rixty/delta olan cihazlardan hangisini almak gerekir. Bu konuda benı aydınlatırsanız sevınırım. Şimdiden teşekkür ederim

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Türkiye garantili diye satılan bir cihaz yok. Evofone firması tarafından resmi düstribitör adı altıda satılan cihazlar. Garantisi ise Gen-Pa tarafından sağlanıyor. Yani Türkiye garantili diye fazladan para verirseniz yanıltıcı bir reklam kampanyasının kurbanı olursunuz. Ritzy ve Evobt garantili cihazlara hiç bulaşmayın. Delta servisin Xiaomi konusunda daha tecrübeli olduğu söylense de haklarındaki olumsuz yorumlar da ortada. Artısı forumla alâkalı Delta çalışanlarının olması KVK ise her ne kadar eski KVK olmasa da kurumsal yapısı ve diğerlerine nazaran daha geniş hizmet ağı ile biraz daha güven veriyor denebilir.
Hepsiburada da satılan cihazlar da büyük bir ihtimalle adını verdiğim bu teknik servislerden biri tarafından hizmet almaktadır. Müşteri hizmetlerinden teyit edebilirsiniz...
Aslına bakarsanız bir çok kullanıcıya göre ithalâtçı garantili telefonlar ( özellikle de Xiaomi cihazları ) garantisiz olarak görülür ve garanti için ekstra para ödemek istemezler ki bu çok yerinde bir yaklaşımdır. Zira en basit bir arızada servise giden cihazın sağlam şekilde geri gelmesi ender rastlanan bir hadisedir. Şahsi kanaatim, bir Xiaomi cihazı aldığınız gibi kullanırsınız. Kutudan sağlam çıkarsa uzun süre sağlam gider...
Umarım kafanızdaki tereddütleri bir nebze giderebilmişimdir. Mi 8 güzel bir cihazdır ve sizi uzun yıllar memnun edecek bir performansa sahiptir. Alırsanız pişman olmazsınız.

Oyla:

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
aynen bende hepsi buradadan mi max 3 aldım delta servis garantili. Allahtan global sürüm cihaz :)

Oyla:

Gokbet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökberk
Cihazım
İphone 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Türkiye garantili diye satılan bir cihaz yok. Evofone firması tarafından resmi düstribitör adı altıda satılan cihazlar. Garantisi ise Gen-Pa tarafından sağlanıyor. Yani Türkiye garantili diye fazladan para verirseniz yanıltıcı bir reklam kampanyasının kurbanı olursunuz. Ritzy ve Evobt garantili cihazlara hiç bulaşmayın. Delta servisin Xiaomi konusunda daha tecrübeli olduğu söylense de haklarındaki olumsuz yorumlar da ortada. Artısı forumla alâkalı Delta çalışanlarının olması KVK ise her ne kadar eski KVK olmasa da kurumsal yapısı ve diğerlerine nazaran daha geniş hizmet ağı ile biraz daha güven veriyor denebilir.
Hepsiburada da satılan cihazlar da büyük bir ihtimalle adını verdiğim bu teknik servislerden biri tarafından hizmet almaktadır. Müşteri hizmetlerinden teyit edebilirsiniz...
Aslına bakarsanız bir çok kullanıcıya göre ithalâtçı garantili telefonlar ( özellikle de Xiaomi cihazları ) garantisiz olarak görülür ve garanti için ekstra para ödemek istemezler ki bu çok yerinde bir yaklaşımdır. Zira en basit bir arızada servise giden cihazın sağlam şekilde geri gelmesi ender rastlanan bir hadisedir. Şahsi kanaatim, bir Xiaomi cihazı aldığınız gibi kullanırsınız. Kutudan sağlam çıkarsa uzun süre sağlam gider...
Umarım kafanızdaki tereddütleri bir nebze giderebilmişimdir. Mi 8 güzel bir cihazdır ve sizi uzun yıllar memnun edecek bir performansa sahiptir. Alırsanız pişman olmazsınız.

Peki direk kayıtlı ama garantisiz telefon almak daha iyi mi olur ? garanti işi diğer firmalara göre calısmıyosa ben iphone kullanıcısıyım mi8 almayı dusunuyorum arastırıyorum bu konularda kafamda bu sorun vardı. O zaman global sürümlü garantisiz olsada alınır mı dıyosunuz ?

Oyla:

hakan.aktas

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi Max 3
Meslek
Elektrik Mühendisi
Konular
11
Peki direk kayıtlı ama garantisiz telefon almak daha iyi mi olur ? garanti işi diğer firmalara göre calısmıyosa ben iphone kullanıcısıyım mi8 almayı dusunuyorum arastırıyorum bu konularda kafamda bu sorun vardı. O zaman global sürümlü garantisiz olsada alınır mı dıyosunuz ?

global olması güncel sürümleri sorunsuz kullanabilmeniz için önemli. direkt Xiaomi yetkili teknik servisi olmadığı için diğerlerinden ne kadar verim alınabilir muamma

Oyla:

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Xiaomi konusunda uzman olan üstadımız Skorpi hocama göre garanti sadece bir banka adıdır.giggle~~ Evet, alınır. En azından paranız cebinizde kalır...

Oyla:

Gokbet

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökberk
Cihazım
İphone 6
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xiaomi konusunda uzman olan üstadımız Skorpi hocama göre garanti sadece bir banka adıdır.giggle~~ Evet, alınır. En azından paranız cebinizde kalır...
Önerebileceğiniz bir mağaza yada site varmı ? Bu konuda fazla yabancıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Global sürüm almanız ve cepport güvencesiyle almanız tavsiyemdir
Cepport güvencesiyle mi 8 yok ne yazıkki 128 GB modelinde

Oyla:

Koçara

Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Önerebileceğiniz bir mağaza yada site varmı ? Bu konuda fazla yabancıyım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Cepport güvencesiyle mi 8 yok ne yazıkki 128 GB modelinde

By.TRabZonLu™ hocamın dediği gibi Cepport' tan alsanız en azından kafanız rahat olurdu. Fakat dediğiniz gibi şu an satışı yok. Verdiğim linke de bakabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt