Yardım İthalatçı garantili telefonum bootloader kilidi açık geldi

MemMorTO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Stock Rom Hyper OS 3.0.5.0.WOEMIXM
Telefon Modeli
Mi 15T
Bootloader Kilidi
Açık
Herkese iyi akşamlar forumda biraz acemiyim.
Bugün elime geçen ithalatçı garantili Xiaomi 15T model telefonumda WhatsApp'ı açmaya çalıştığımda resmi WP sürümünü kullanın diye hata verdi. Halbuki zaten Play Store'dan indirmiştim. Biraz araştırınca sorunun bootloader kilidinin açık olması + öncesinde modlu WP kullandığım için olduğunu öğrendim.
IMEI kontrol ettim bir sıkıntı yok Türkiye kayıtlı. Sizden ricam bu bootloader kilidini nasıl kapatabilirim. Kapatırsam cihazda herhangi bir problem olur mu, güncellemeler vs. Şimdiden çok teşekkürler

Mami1985

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
5
Herkese iyi akşamlar forumda biraz acemiyim.
Bugün elime geçen ithalatçı garantili Xiaomi 15T model telefonumda WhatsApp'ı açmaya çalıştığımda resmi WP sürümünü kullanın diye hata verdi. Halbuki zaten Play Store'dan indirmiştim. Biraz araştırınca sorunun bootloader kilidinin açık olması + öncesinde modlu WP kullandığım için olduğunu öğrendim.
IMEI kontrol ettim bir sıkıntı yok Türkiye kayıtlı. Sizden ricam bu bootloader kilidini nasıl kapatabilirim. Kapatırsam cihazda herhangi bir problem olur mu, güncellemeler vs. Şimdiden çok teşekkürler
Geçen redmi note 12 pro+ 5g kullanan bir müşteri vardı ismini vermiyeceğim bir siteden ithalatçı garantili almıştı ama dirençli cihaz çıkmıştı büyük ihtimalle size yurt dışı cihaz satmışlar. Whatsappı bootloader kapatmadan düzeltme yöntemleri var rootsuz 2 cihazla yapılan bir yöntem.

Oyla:

MemMorTO

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi 8
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl yapabiliriz hocam rootsuz, önceki cihazım çalışıyor onu kullanabilirim 2. cihaz olarak (mi 8 BL açık)

Oyla:
Üst Alt