Yardım İstemediğim numaraya ulaşılamıyor çalsin

alperyuceer

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Alper
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Rom
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Kişiyi engelleyince direkt meşgule atiyor, ben ucak modundaymışim gibi o kişiye ulaşılamıyor demesini istiyorum. Rootlu cihazım. Mümkün müdür?

Anonym0us

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Anon
Cihazım
POCO F3
Konular
9
Kişiyi engelleyince direkt meşgule atiyor, ben ucak modundaymışim gibi o kişiye ulaşılamıyor demesini istiyorum. Rootlu cihazım. Mümkün müdür?
Öyle birşey mümkün degil, o kişiye ulaşılamıyor mesajı için ya telefonun şebeke dışında olması lazım ya da uçak modunda olması lazım

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Turkcell operatöründe upcall uygulamasında rahatsız etme özelliği mevcut. Herkese ulaşılamıyor anonsu verir. Arayanlar bildirim ile gösterilir..

Oyla:

C.A.

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
C.A.
Cihazım
Xiaomi mi a2
Konular
9
yukarda bir arkadaş yazmış turkcell de upcall uygulaması var rahatsız etme özelliği açıkken sana arayanın bildirimi gelir arayana ise aradığınız kişiye ulaşılamıyor mesajı dinletir. ben daha sonra önemli olanlara geri dönüş yapıyorum önemsiz olanlar da ulaşamamış oluyor.

edit: aslında mantık şu turkcell şebeke hattını telesekretere yönlendirmiş oluyor tek artı yanı bildirim veriyor olması. kendin yönlendirince bildirim vermiyor. tabi tüm arayanlar için geçerli bu belirli kişiler için düzenleyemiyorsun.

Oyla:
Üst Alt