Satıldı Istanbul Içı Mi 9 Lite Alınır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Ürün Durumu
Kullanılmış / İkinci El
Fiyat
1900
Ürün Takas Durumu
Sadece nakit
Öncelik Xiaomi Türkiye Garantili Olması

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ikinci eline 1.900 TL vericeğinize, Sıfır Kayıtlı 1800 TL ye var sahibindende.
Nasıl desem garantsiz birşey aldinmi birde başına birşey geldim mi vs hiç düşünmek istemiyorum ve garanti takintimin önüne gecemedim bir türlü

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Nasıl desem garantsiz birşey aldinmi birde başına birşey geldim mi vs hiç düşünmek istemiyorum ve garanti takintimin önüne gecemedim bir türlü
Hocam Telefonu Garantiye tamire ne zaman veriyoruz. Genelde düşüp camı yada başka bir tarafı kırıldığında. O zamanda zaten garantiye girmiyor. Ben şahsen, başkasının nasıl kullandığını bilmediğim garantili bir telefon almaktansa. Garantisiz Sıfır Telefon alırım çok daha iyi.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam Telefonu Garantiye tamire ne zaman veriyoruz. Genelde düşüp camı yada başka bir tarafı kırıldığında. O zamanda zaten garantiye girmiyor. Ben şahsen, başkasının nasıl kullandığını bilmediğim garantili bir telefon almaktansa. Garantisiz Sıfır Telefon alırım çok daha iyi.
Şeytan diyor git al malum yolla olanı sonra diyor ya aynı gün arıza verip sonra adam ilgilenmesse diye ☺ nasıl bir 2 lem pff kafayı yedirtir

Sandocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
46
Şeytan diyor git al malum yolla olanı sonra diyor ya aynı gün arıza verip sonra adam ilgilenmesse diye ☺ nasıl bir 2 lem pff kafayı yedirtir
Hocam onu şeytan değil mantığın söylüyor bence. Mi 9se telefonu malum kayıtlı aldım. Şimdi kullandığım Mi 9T Pro Telefonumuda malum kayıtlı aldım.

Sosis ve Salam

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burhan
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Alalı daha 1 ay olmadı malum yolla kayıtlı 1800 tl ye aldım 1650 tl ye bırakırım. Bence telefon hakettiği değeri göremedi, Mi9T ye geçiş yapıcam.

MortySmith

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
4
Hocam onu şeytan değil mantığın söylüyor bence. Mi 9se telefonu malum kayıtlı aldım. Şimdi kullandığım Mi 9T Pro Telefonumuda malum kayıtlı aldım.
Bence yanlış yönlendirmeyin. Mi 6 cihazında ghost screen oluştu. Servis maceraları falan cihazı daha da kötü yaptılar. Tüketici hakem heyetine verdim paramı aldım. Yine hepsiburada kardeşime aldığım mi 5plus cihazım fake romluydu tam bir sene sonra farkettim. Servise dahi vermeden THH kararı ile ücret iadesi aldım. Yasal itiraz süreleri 15 günün dolmasını bekliyorum. Garantili cihaz candır. DenemeYanılma en azından bir problem çıktığında yasalar duruyor arkanda. Öbğr türlü merdiven altı İletişimin insafına kalıyorsunuz.

DenemeYanılma

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuhun
Cihazım
Uh
Meslek
Serbest
Konular
150
Konu kapanabilir magazadan alacam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt