- Adım
- ESER
- Cihazım
- Mi 10T PRO
- Meslek
- Elektrik Teknikeri
- Konular
- 34
Hazırlamış olduğum bir çok tema aynı şekilde.
Tema - Jiyan Rainbow MIUI 11/ 12/HyperOS Uyumlu Tema
Uzun bir aradan sonra yeni tema ile beğeninize sunuyorum umarım beğenirsiniz. MIUI 12 Uyumlu MIUI 11 İçin onay verilmediğinden Beklemede Özelleştrilebilir Kilit Ekranı ( İstemediğiniz kısımları devre dışı bırakma) Hareketli ikon çalışmaları olarak hazırladığım uygulamalar aşağıdaki gibidir...forum.miuiturkiye.net
Kilit ekranı Açık hali
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kilit ekranı Kapalı hali
Kullandığınız rom global rom ise olmaz. Custom rom kullanıyorsanız yapılır.Verdiğiniz indirme linkine giriyorum ama indirme bağlantısı ve sitedeki görseller çıkmıyor nedense?
Şuan kullandığım kilit ekranı CONFIDENT_DWM2 diye bir tema, sadece buna tarih ve bildirimleri entegre edebilirmiyiz?
Şuanda global kullanmaktayım, BL kilidi daha açılmadı.Kullandığınız rom global rom ise olmaz. Custom rom kullanıyorsanız yapılır.
Dediğim gibi custom rom olmadan kullanamazsınız. Kullansanız bile 1 saat içinde varsayılan temaya döner. Bildirim kodu için tema editör ile eklenmesi gerekiyor. Bunun sebebi bildirim kodu eklenecek yer ile diğer kodlar çakışmaması gerekiyor. Tema editör ile alakalı rehber ekteki konu üzerinde gerekli bilgiler mevcut.Şuanda global kullanmaktayım, BL kilidi daha açılmadı.
Telefon üzerinden yapabilirmiyim bu istediği peki, yoksa paketi ayrıştırıp kodlama ilemi yapılmakta.
Bununla alakalı bir rehberiniz bulunmakta mı?