Yardım İşlemci tam çalışmıyor

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
Merhabalar ben son Mart güncellemesinden sonra pil performansı sorunu yaşamıştım, sonradan farkettim ki işlemci hiç 2 GHz olmuyor şimdi harf reset attım durum yine aynı pil tasarrufu kapalı ama hiç tam güç çalışmıyor neden acaba bir fikriniz var mı?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

TeAmo

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Oneplus 8t
Meslek
Turkcell
Konular
90
Benimde mi 8 de max 2.86 ghz oluyor gösteriyor ama bende hiç göremedim. Gerçi çok da zorlamadim. O seviye ye iyice zor durumlarda çıkıyor gibime geliyor

Oyla:

XiaoMiraç

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Miraç
Cihazım
Mi A2 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok eskiden böyle değildi 2016 MHz oluyordu bu güncellemeden sonra oldu herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl oldu bilmiyorum ama düzeldi şarjda diye öyle olmuştu herhalde teşekkür ederim

Son düzenleme:
Oyla:

mstfoz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
2
Gerekmediğindendir. Bence bu ekran açıkken işlemciyi full yapabiliyorsanız zaten o telefonun optimizasyon sorunu vardır. O yüzden bu ekranda bir şekilde işlemcinin sona gelmesi size fayda sağlamaz. Yok ben bir işlem yapıyorum diyorsanız belki o da optimize edilmiştir. Telefonda render var mı bilmiyorum ama ancak render ile işlemci fullenir. Onda da büyük ihtimal tüm çekirdekler son hıza çıkamaz. Tüm çekirdekleri aynı anda son hız görebilmek için sağlam soğutucu gerekli. Pc işlemcileri de genelde öyle.

Oyla:
Üst Alt