Sohbet İşlemci Sıcaklık Değerleri

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Arkadaşlar bu konunun altında telefonunuz normal kullanımda iken yani sosyal medya vs takılırken sıcaklık değerlerinizi atabilir misiniz ? Telefonların genel sıcaklıkları ile bilgi edinmiş oluruz. Altına da kullandığınız telefonu ve işlemcisini, hangi ilde olduğunuzu (sıcaklık ile ilişki bakımından), kılıf kullanıp kullanmadığınızı da yazarsanız sevinirim. Öncelikle ben başlayayım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İstanbul'da ikamet ediyorum. Telefonum mi note 10 lite ve işlemcisi sd730g. Armor kılıf takılı şuanda

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Arkadaşlar bu konunun altında telefonunuz normal kullanımda iken yani sosyal medya vs takılırken sıcaklık değerlerinizi atabilir misiniz ? Telefonların genel sıcaklıkları ile bilgi edinmiş oluruz. Altına da kullandığınız telefonu ve işlemcisini, hangi ilde olduğunuzu (sıcaklık ile ilişki bakımından), kılıf kullanıp kullanmadığınızı da yazarsanız sevinirim. Öncelikle ben başlayayım.

İstanbul'da ikamet ediyorum. Telefonum mi note 10 lite ve işlemcisi sd730g. Armor kılıf takılı şuanda
Redmi Note 8 kullanıyorum İşlemci Sd665 Istanbuldayım Havalarda sıcak olduğu için sıcaklık yüksek Normal yani ama cihazlar için Normal sıcaklık değerleri 35-40 arasıdır kılıf kullanmıyor.nedeni kılıf arka kapağı kapattığı için soğumuyor işlemci özellikle armor kılıf ve plastik kılıflarda

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Redmi Note 8 kullanıyorum İşlemci Sd665 Istanbuldayım Havalarda sıcak olduğu için sıcaklık yüksek Normal yani ama cihazlar için Normal sıcaklık değerleri 35-40 arasıdır kılıf kullanmıyor.nedeni kılıf arka kapağı kapattığı için soğumuyor işlemci özellikle armor kılıf ve plastik kılıflarda
Batarya sıcaklığınız bir tık yüksek ama İstanbul bugün yanıyor gerçekten normaldir sanırım :)

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Note 6 pro Sd 636 İstanbul'dayım. Silikon kılıf var. Arkada mega açık download yapıyor o yüzden de olabilir:)

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-10-14-57-32-812_com.finalwire.aida64.jpg
    Screenshot_2020-06-10-14-57-32-812_com.finalwire.aida64.jpg
    339,7 KB · Görüntüleme: 17

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siz bi'de oyun oynarken görün :D Kilifsiz kullanamıyorum arka kapak metal olduğu için ısınınca elimi çok terletiyor, kayıyor falan gıcık bir durum. :)
Metal olduğu için ısı iletimi bir hayli fazladır hocam yapacak bir şey yok tabi :)

ekinox122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eko
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Harekat Memuru
Konular
10

Mi 9T snapdragon 730, İstanbuldayım kılıfsız kullanıyorum fakat şarj olurken ki değerleri bunlar

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28

Mi 9T snapdragon 730, İstanbuldayım kılıfsız kullanıyorum fakat şarj olurken ki değerleri bunlar
Hızlı şarj vs olduğu için normaldir hocam :)

Üst Alt